הבכורה של מנור סולומון בפיורנטינה תדחה - ולא מסיבה מקצועית

הכוכב הישראלי חתם בקבוצה מתחתית הליגה האיטלקית כשהוא בכושר משחק, ויכול היה לשחק כבר ביום ראשון מול קרמונזה • לפי "טוטוספורט", בעקבות עיכוב בהשלמת ההעברה - הוא יעלה לכר הדשא לראשונה במדים הסגולים רק ביום רביעי מול לאציו

מנור סולומון מוצג בפיורנטינה. צילום: Fiorentina

מנור סולומון חתם אתמול (שישי) באופן רשמי בפיורנטינה האיטלקית, אליה הוא הושאל עד לסיום העונה עם סעיף רכישה של כ-10 מיליון יורו. כדי להוכיח לקבוצה האיטלקית ששווה להשקיע בו את הסכום, הישראלי יצטרך לספק יכולת גבוהה ולעזור לה להישאר בליגה - וכעת יש גם תאריך לתחילת המסע שלו בסגול.

מאחר והתאמן עם ויאריאל באופן שוטף בתקופה האחרונה, סולומון נמצא בכושר משחק טוב ויכל להיות זמין עבור הסגולים כבר למפגש הליגה מול קרמונזה מחר (ראשון). למרות זאת, לפי דיווח ב"טוטוספורט" האיטלקי - הופעת הבכורה שלו תידחה מסיבה טכנית.

"מנור סולומון לא יהיה זמין בשל עיכוב של פיורנטינה בהשלמת ההעברה", פתחו וכתבו באותו הדיווח, אך ציינו מתי הוא כן יוכל לקחת חלק: "הופעת הבכורה שלו נדחתה ליום רביעי, במשחק נגד לאציו".

מנור סולומון. הבכורה שלו תחכה, צילום: Fiorentina

כאמור, הכוכב הישראלי הגיע אתמול למתחם האימונים של הקבוצה מתחתית הליגה האיטלקית, שם התקבל בברכה על ידי דויד דה חאה, אגדת מנצ'סטר יונייטד ודודו, המגן הברזילאי ששיתף איתו פעולה בתקופה בשחטאר דונייצק.

לאחר שסיים את הבדיקות הרפואיות, הוא התפנה לראיון ראשון בקבוצתו החדשה ואמר: "אני כאן בשביל האתגר הגדול הזה, כדי לעזור לפיורנטינה לצאת מהמצב הקשה אליו היא נקלעה. אני יודע שזה יהיה קשה, אבל נצליח. זה מטורף לחשוב שהייתי בפירנצה לפני שישה חודשים עם אשתי לציון יום הנישואין שלנו, ועכשיו אשחק כאן".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מנור סולומון מגיע לראשונה למתחם של פיורנטינה // Fiorentina

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר