"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פיפן: "קובי היה טוב יותר ממייקל"

בראיון שנחשף הלילה, החצי השני של ג'ורדן בשיקגו בולס בחר צד מפתיע והסביר: "בראיינט עבד כל כך קשה, הוא לא עבר בצפון קרוליינה אצל דין סמית'"

,עודכן
צילום: רויטרס // בראיינט. "טוב יותר מג'ורדן"

"הריקוד האחרון" החזירה לאופנה את שאלת "מי הכדורסלן הגדול ביותר אי פעם", מצד אחד מחנה לברון ג'יימס, ומהצד השני מחנה מייקל ג'ורדן. אבל מי שלקח צד שלישי ומפתיע בדיון הוא לא אחר מסקוטי פיפן, החצי השני של ג'ורדן בשיקגו בולס הגדולה של שנות ה-90. בראיון שנחשף הלילה (בין ראשון לשני) פיפן הפתיע את כולם כשאמר שקובי בראיינט היה טוב יותר מג'ורדן.

בראיון שנערך באפריל ל"Thuzio", פיפן נשאל על התרסקות המסוק של בראיינט וסיפר על יחסיו עם הכוכב המנוח: "קובי היה שואל שאלות כל הזמן. הוא היה נוהג להתקשר אלי ולשוחח לעומקי הדברים. זה היה מדהים לראות אחרי מותו שהוא עשה זאת עם כל כך הרבה אנשים אחרים, בין אם כדורסלנים, מפיקי קולנוע, או כותבי רבי מכר".

פיפן המשיך: "קובי היה מאוד אינטליגנט. הוא תמיד שאף למצויינות, בכל תחום בו עסק. שנאתי את זה שלא יצא לי להגיד לו כמה גדול הוא היה, הוא ניסה כל כך להיות כמו מייקל ג'ורדן. כשאני רואה את הצילומים שלו היום, אני אומר לעצמי 'לעזאזל, הוא אפילו היה טוב יותר ממייקל ג'ורדן'. למה? כי הוא עבד כל כך קשה. הבחור הזה הגיע ישר מהתיכון, הוא לא עבר בצפון קרוליינה אצל דין סמית'".

פיפן וג'ורדן // צילום: AP
פיפן וג'ורדן // צילום: AP
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר