בעוד מכבי תל אביב סימנה את יאניס ספרופולוס כמועמד המוביל להחליף את עודד קטש, העיתונאי מתאו אנדריאני פרסם היום (חמישי) כי לצהובים צפויה תחרות לא קלה מול אנאדולו אפס, שמעוניינת גם היא במאמן יווני, אחרי פיטוריו הרשמיים של איגור קוקושקוב.
ספרופולוס, שאימן את הצהובים במשך שנתיים וחצי בעבר, פתח את העונה אצל הכוכב האדום בלגרד, אך פוטר אחרי שני הפסדים בפתיחת היורוליג. כעת הוא ממתין לתפקיד הבא שלו ודורש ממכבי חוזה לעונה וחצי לפחות כתנאי לחזרתו. הטורקים ינסו לטרוף את הקלפים.
עוד לפני ההודעה הרשמית על סיום דרכו של קטש, חמישה מאמנים כבר פוטרו או התפטרו עד כה ביורוליג. ספרופולוס היה הראשון, אחריו חואן פניארויה מברצלונה, אטורה מסינה מאולימפיה מילאנו, ז'ליקו אוברדוביץ' מפרטיזן בלגרד והיום, כאמור, קוקושקוב מאנאדולו אפס.
ספרופולוס הוזכר כמועמד לברצלונה אחרי פיטוריו של פניארויה, אולם בסופו של דבר המועדון מקטלוניה בחר להחזיר את צ'אבי פסקוואל. כעת, על השולחן של היווני מונחות האופציות של מכבי ת"א ואנאדולו אפס, כשגם פרטיזן בלגרד טרם מינתה מחליף רשמי לאוברדוביץ'.

