"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אביו של טיבי נפטר, לא ייכלל בסגל מכבי ת"א

הצהובים הודיעו כי אביו של הבלם הלך לעולמו לאחר התמודדות עם מחלה קשה והוא לא ישחק מול הפועל חיפה במשחק הערב

,עודכן
צילום: עמי שומן // טיבי. אבידה אישית קשה

איתן טיבי לא נכלל הערב (שבת) בסגל מכבי תל אביב למשחק מול הפועל חיפה לאחר שאביו, משה, שסבל ממחלה קשה בשנה האחרונה ואושפז בבית החולים בימים האחרונים הלך לעולמו.

טיבי,שלפני כחודש התראיין ל'ישראל היום' וסיפר על ההתמודדות עם מחלת אביו, לא ישחק הערב (שבת) מול הפועל חיפה במשחק החזרה של ליגת העל לאחר פגרת הקורונה הכפויה ובנוסף יחמיץ גם את משחק העונה מול מכבי חיפה ביום רביעי הקרוב. הבלם בן ה-32 לא החמיץ העונה דקת משחק ופתח בכל 26 מחזורי הליגה הסדירה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר