קשר מכבי חיפה, עלי מוחמד, הורחק משני משחקים בפועל מהזירה האירופית, בעקבות ההרחקה במשחק מול קייראט במוקדמות ליגת האלופות.
כזכור, מוחמד ספג כרטיס אדום ישיר אחרי עימות עם שחקן ספסל קזחי במהלך המחצית השנייה. המשמעות: הקשר הניז'רי יחמיץ את המשחק הערב (19:30) מול דינמו טביליסי, וגם את הגומלין במוקדמות הקונפרנס ליג.
חוסה רודריגס ומוחמד אבו פאני יפתחו בקישור האחורי, ולפניהם יוצב צ'ארון שרי. אבו פאני יצטרך להיזהר מכרטיס צהוב, שיוביל להרחקתו ממשחק הגומלין מול הגיאורגים. בהתחשב בהיעדרות של נטע לביא בעקבות פציעה ושל עלי מוחמד בגלל הרחקה, תהיה משמעות גדולה לצהוב שני לאבו פאני.

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם
להצטרפותבתוך כך, בשורות האלופה שמו את ההעפלה לשלב הבתים של הקונפרנס ליג כמטרה. "זה מפעל מכובד עם הרבה כסף וקבוצות חזקות", הבהירו במועדון, וזה המסר שמנסים לעביר גם לשחקנים. המאמן ברק בכר יחזור למערך של 3-3-4, כאשר סאן מנחם ישוב לעמדת המגן השמאלי. בחלק הקדמי, הנטייה היא לפתוח עם החלוץ גודסווי דוניו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו