כל המוצא את מכבי נתניה של העונה שעברה מתבקש להחזירה. החבורה של בני לם, שרק לפני כמה חודשים שיחקה את הכדורגל הכי יפה בליגה והשפילה את הקבוצות הגדולות, הפסידה 1:2 להפועל ב"ש והיא סופרת כבר 5 משחקים ללא ניצחון.
אפשר להפסיד לקבוצה בסדר גודל של הפועל ב"ש, שעל הנייר נחשבת לקבוצה איכותית יותר, אבל מה עם היכולת? איפה משחק הלחץ שכל כך אפיין את נתניה בעונה שעברה? איפה עדן קארצב, אינו, זלטאנוביץ'? שחקנים שהיו כ"כ בעלי השפעה על הקבוצה בעונה שעברה סיפקו משחק חלש מאוד ויכול להיות שהבעיה שלהם כבר קשורה לביטחון שאבד.
המחצית הראשונה הייתה מזעזעת, לא פחות. נתניה וב"ש, שעבור כל אחת מהן המשחק הזה היה קריטי להמשך העונה, התאמצו ב-45 הדקות הראשונות לשחק יותר רע אחת מהשנייה, בקושי בעטו לשער, ותסכלו את האוהדים והצופים בבית.
הפיצוי והשיפור הגיע במחצית השנייה כאשר פטריק טוומאסי, אחד הבודדים שעוד ניסה לעשות משהו בנתניה, הראה למה הוא אחד הזרים הכי טובים שיש בליגה כאשר הוא כבש גול ענק מהקרן, שלגלזר היה חלק גדול בו. אליניב ברדה הכניס את חמד, אליאס ופאון, המשחק קצת התעורר והחילופים האלה גם ניצחו לו את המשחק. זה התחיל עם פנדל של חמד אחרי הכשלה מיותרת של קארצב ושער ניצחון עם הרבה נחישות של שי אליאס, שהעניק לקבוצתו את הנקודות גם במשחק פחות טוב שלה.
