"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפועל באר שבע עלתה לפלייאוף הקונפרנס ליג

מחזיקת הגביע הישראלית ניצחה 1:3 את לוגאנו השווייצרית בדרך לשלב הבא • ויטור כבש שוב עם הראש (51), היידרי (ע, 62) וחטואל (85) כבשו לאדומים • דומביה צימק בפנדל (73) • קראיובה תהיה היריבה הבאה

,עודכן
0השמעה
מיגל ויטור. חגיגה באדום, צילום: אלן שיבר

הפועל ב"ש הביאה לגומלין הערב (חמישי) מול לוגאנו את כל מה שהיא יודעת. את רמזי ספורי ומיגל ויטור המצבים נייחים, את השוער עמרי גלזר ביכולת טובה ומומחיות בעצירת פנדלים, כל מה שצריך כדי לעלות לשלב הפלייאוף של הקונפרנס ליג.

במחצית גרועה של ב"ש, גלזר הדף פנדל של ג'ונתן סאבטיני (42) והוריד את הקבוצה שלו למחצית עם הרבה פחות לחץ. זו עצירה שעצרה מומנטום ויצרה אחד עבור הקבוצה של אליניב ברדה. ואז המחצית השנייה זה היה בזמן של ספורי וויטור.

רותם חטואל חוגג,צילום: אלן שיבר

כדור קרן של ספורי ונגיחה של הבלם הפורטוגלי לרשת (52). זה התרגיל הקבוע של ב"ש בעונה שעברה. את הקושי שלה היא בעזרת מה שהכי מוכר לה. בהמשך, ויטור הפריע להם אלבייאן היידרי (62) שנכח לרשת שלו. מיגל מפריע לא רק לחלוצים, אלא גם לבנים, הוא מציק לכל יריב בכל חלק במגרש.

שחקני ב"ש חוגגים,צילום: אלן שיבר

ויטור הוא הדבר הכי טוב שיש בשנים האחרונות בהפועל ב"ש. הוא אפילו היה מלך שערי הקבוצה באירופה עד השער השלישי של רותם חטואל (86). בין לבין, אוסמן דומביה צימק בףנדל שני ללוגאנו (73), אבל מחזיקת הגביע בפלייאוף הקונפרנס ליג עם 4 מ-4 באירופה והגרלה נוחה שחייבת להביא אותה לשלב הבתים.

שי אליאס חותך את ההגנה השוויצרית,צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ב"ש עשתה את העבודה,צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר