"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

התרחיש החריג שישאיר את מרסיו סנטוס במכבי תל אביב

הסנטר הברזילאי כבר חתם על חוזה במכללת LSU אבל טרם קיבל את האישור למעבר מהליגה האמריקנית • העניין הטכני צפוי להיפתר, אך במידה ולא, השחקן ימשיך בקבוצה לפי החוזה שלו

,עודכן
0השמעה
מרסיו סנטוס וגור לביא. צילום: אלן שיבר

למרות העובדה שהחוזה בין מרסיו סנטוס למכללת LSU נחתם,במכבי תל אביב עדיין לא נפרדו באופן רשמי מהשחקן, וגם המכללה לא הודיעה באופן רשמי על צירופו.

הסיבה היא שינויי החוקים והקשיים שמפעילה הליגה על שחקנים בינלאומיים, כאשר גם המקרה של הסנטר הברזילאי נמצא כעת בבדיקה מעמיקה, אך לפי גורמים הוא צפוי לקבל אישור.

יש לציין כי על פי חוזהו, אם לא יקבל את האישור, ימשיך הסנטר בקבוצה מישראל. העניין של המכללות הגדולות בסנטוס, הורגש לאורך סיום העונה, במיוחד כאשר מאמן קנטקי, מארק פופ, המריא במיוחד לישראל כדי לפגוש אותו ולצפות בו במשחק מול אליצור נתניה.

למרות ההצעה הגבוהה שעמדה על מספר מיליוני דולרים, הוא בחר לחתום ב-LSU. הפער בין ההצעות היה מקצועי, שכן אוניברסיטת קנטאקי הציעה לשחקן הפנים הברזילאי את עמדת הסנטר המחליף, בעוד אוניברסיטת LSU הציעה לו את עמדת הסנטר הפותח.

על פי ההערכות, חוזה ה-NIL שמוצע לו יכול להגיע עד 3 מיליון דולר, פי חמישה מחוזהו הנוכחי במכבי תל אביב, והצהובים יקבלו פיצוי של 800 אלף דולר בעקבות שחרורו.

"זו קבוצה מיוחדת, מאושר שהייתי חלק ממנה"

"אני מרגיש מדהים ושמח לסיים ככה את העונה, לזכות באליפות זו התחושה הטובה ביותר שיכולה להיות", אמר סנטוסאחרי האליפות בשיחה עם "היום"והוסיף: "כולנו מתרגשים מהאליפות ויודעים ככה זה חשוב ומשמעותי למועדון וראו את זה על המגרש״.

בהמשך, גם סיכם את התקופה במכבי תל אביב: "הרגשתי במכבי תל אביב כמו במשפחה מהרגע הראשון, זו הייתה קבוצה מיוחדת והייתי מאושר להיות חלק ממנה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מרסיו סנטוס מטביע,צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר