הפועל חולון במגעים עם גארד ששיחק בישראל

הגארד אקסבייר מון ששיחק בליגה הלאומית במגעים עם הסגולים • כיום משחק בזניט סט. פטרסבורג מרוסיה והרשים בעונה הקודמת עם 13.5 נק' למשחק

אקסבייר מון. צילום: FIBA

הפועל חולון מנהלת מגעים עם הגארד האמריקני אקסבייר מון (31, 1.88 מ'), כך נודע ל״היום״.

בעונת 2021 שיחק במכבי הוד השרון מהליגה הלאומית והרשים מאוד עם ממוצעים גבוהים. לאחר מכן עבר לקנדה, הגיע אפילו ל-NBA ושיחק במדי לוס אנג'לס קליפרס וכיום משחק במדי זניט סט. פטרסבורג מרוסיה. ב-VTB בעונה שעברה קלע 13.5 נק' בממוצע למשחק בכמעט 40% לשלוש.

שחקני הפועל חולון פוגשים את בר קופרשטיין // הפועל חולון

כפי שפורסם לראשונה ב"היום", יואב שמיר צפוי להדריך את הקבוצה במשחקים הקרובים וקיבל הצעה לאמן עד סוף העונה. הקבוצה צפויה לשחק מול טרפאני האיטלקית בפליי-אין של ליגת האלופות - אך זו בקשיים כלכליים ומאיימת לא להופיע למשחק.

בשלב זה, עד לשעה זו, בהנהלת ליגת האלופות לא יצרו קשר עם הפועל חולון בנוגע לשינוי או דחייה של המשחק. במועדון הישראלי מודעים למצב, אך ממשיכים להיערך כרגיל לקראת ההתמודדות, כל עוד לא נמסרה הודעה רשמית אחרת.

מלבד מון, חולון בוחנת גם אופציות לקו הקדמי. הסנטר מייקל פוסטר שצפוי לעזוב בקרוב את הפועל באר שבע הוצע לסגולים. גם הסנטר האמריקני ג׳יילן ג׳ונסון ששיחק בעברו בקדנציה קצרה בשורות הסגולים בעונת 2019/20 ושיחק בעונה שעברה בהפועל חיפה מועמד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אקסבייר מון, צילום: FIBA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר