הפועל חולון פנתה לעוזר המאמן יואב שמיר והציעה לו להדריך את הקבוצה עד לתום העונה הנוכחית, כך נודע ל"היום".
בקבוצה החליטו לעצור בשלב זה את החיפושים אחרי מאמן חדש ואם לא יהיו הפתעות או תוצאות רעות בשבועות הקרובים, עוזר המאמן של דני פרנקו שפוטר יהיה זה שיעמוד על הקווים בתקופה הקרובה. לפני כן, לא מעט מאמנים זרים הוצעו לקבוצה, כשאחד מהם היה וולטר דה רפאלה - שהוביל את ונציה בעשור הקודם לזכייה בשתי אליפויות איטליה.
בנוסף, הסנטר מייקל פוסטר שצפוי לעזוב בקרוב את הפועל באר שבע הוצע לסגולים. גם הסנטר האמריקני ג׳יילן ג׳ונסון ששיחק בעברו בקדנציה קצרה בשורות הסגולים בעונת 2019/20 ושיחק בעונה שעברה בהפועל חיפה מועמד.
בנושא אחר, בקבוצה פועלים להכשיר את אקסבייר מנפורד לקראת הסדרה מול טראפני, כאשר נכון לשעה זו במועדון אופטימיים כי השחקן, מהמובילים בסגל העונה, יהיה כשיר לפתיחת הסדרה בליגת האלופות של פיב"א.

