"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

באירופה בדקו וקבעו: התלונות של פנאתינייקוס חסרות ביסוס

ביורוליג דחו את הערעור של היוונים על התוצאה במשחק 3 ממגוון סיבות • אירועי המחלוקת בפנים

,עודכן
0השמעה

ווייד בולדווין עולה לחימום באואקה וזוכה לקבל פנים חמה מאוהדי פנאתינייקוס

סאגת השיפוט במשחק מספר שלושאתמול (שלישי) בין מכבי תל אביב לפנאתינייקוס ממשיכה להעסיק את יוון וישראל בפרט ואת אירופה כולה. פאו הגישה ערעור על תוצאת המשחק בעקבות שתי החלטות שיפוט שנויות מחלוקת,ואחרי שנראה כי אין קייס לזכייה בהם, ביורוליג אכן דחו את הערעור.

ראשית נפתח במקרה של ג'וש ניבו, שלכאורה דרך בחוץ עם שליטה בכדור 55 שניות לסיום וגרם לדימיטריס ינאקופולוס לרתוח מעצבים ולעיתונאים היוונים לצאת נגד לוקה קארדוס, השופט שהיה ליד האירוע. באתר 'באסקטניוז'בחנו את הזוויות השונות וקבעו כי אין זווית צילום מספקת שמוכיחה את דריכתו של סנטר מכבי ת"א על הקו. בנוסף, לפי תקנון היורוליג אין לערער על אירוע שלא נשרק במשחק, אלא אם מדובר בפעולה העלולה להתפרש כבלתי ספורטיבית.

קליבלנד וניבו,צילום: אודי ציטיאט

באשר למקרה השני, כאן המזל משחק עם מכבי תל אביב. מדובר על החסימה של מתיאס לסור על לורנזו בראון, שהתפרשה בתחילה כגולטנדינג ושתי נקודות צהובות. השופטים הלכו לבדוק את ההחלטה וחזרו עם ההחלטה, שנכונה לפי התקנון, לקבוע כדור ביניים. בניגוד לתקנון של פיב"א, שהיה מצריך להחזיר את שעון ה-24 ל-3.8 שניות למרות שהייתה נגיעה לאחר מכן של הכדור בטבעת, ביורוליג שינו את התקנון וקבעו כי אחרי כדור ביניים שנקבע על ידי השופטים יהיו 14 שניות על שעון הזריקות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בכל מקרה, תקנון היורוליג קובע שאין לקבוע משחק חוזר על סמך החלטות שיפוט. המקרה של פנאתינייקוס לא היה הראשון העונה בו קבוצה ערערה על תוצאת המשחק בעקבות החלטות שיפוט שקרו בדקות האחרונות, ובאף מקרה לא התקבלה החלטה לקיים משחק חוזר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר