"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
ארז מוגרבי מ"האח הגדול" חושף רכש? "שחקן הפועל תל אביב"
המודח הטרי מ"האח הגדול" העלה סטורי עם מור בוסקילה, שחקן המריבה בין האדומים מתל אביב להפועל רמת גן, שהחלטת בית הדין החזירה אותו לאורדונים, אך כל המעורבים עדיין מאמינים שיימצא פיתרון ובוסקילה ישחק בהפועל ת"א: "שיהיה לך בהצלחה והרבה גולים, אוהבים אותך"
ארז מוגרבי ומור בוסקילה. צילום: אינסטגרם
רכילות ספורט: אופסייד

ארז מוגרבי מ"האח הגדול" חושף רכש? "שחקן הפועל תל אביב"

המודח הטרי מ"האח הגדול" העלה סטורי עם מור בוסקילה, שחקן המריבה בין האדומים מתל אביב להפועל רמת גן, שהחלטת בית הדין החזירה אותו לאורדונים, אך כל המעורבים עדיין מאמינים שיימצא פיתרון ובוסקילה ישחק בהפועל ת"א: "שיהיה לך בהצלחה והרבה גולים, אוהבים אותך"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

סאגת מעברו של מור בוסקילה, שחקן המריבה ביןהפועל תל אביבלהפועל רמת גן, שבעקבות החלטת הבוררות בעניינו נקבע כי הוא עדיין שייך לאורדונים ולא יכול להמשיך ולהתאמן עם האדומים מתל אביב, ממשיכה לעורר סערה בקרב שני המועדונים...

כזכור, הקשר כבר סיכם את תנאיו בהפועל תל אביב, החל להתאמן עם הקבוצה ואף יצא עם האדומים למחנה האימונים לקראת פתיחת העונה, אך כאמור, החלטתו של הבורר עו"ד אמיר זלוטי בשבוע שעבר טרפה את הקלפים והשיבה את השחקן לשורות האורדונים, לפחות באופן פורמלי.

מור בוסקילה,צילום: אלן שיבר

עם זאת, מסתמן כי בעוד השחקן נחוש לשחק רק בהפועל תל אביב הצדדים יצליחו למצוא פתרון שיספק את אנשי הפועל רמת גן ויאפשר לבוסקילה להשלים את המעבר לוולפסון, אך בינתיים עדיין אין שום אישור רשמי לכך שהקשר של האורדונים יצטרף בסופו של דבר לקבוצתו של אליניב ברדה.

בינתיים, מי שפחות מתרגש מהסאגה הוא המודח הטרי מבית "האח הגדול" ברשת 13, אוהד הפועל תל אביבארז מוגרבי, אשר העלה סטורי מפתיע עם בוסקילה והכריז עליו כשחקן הפועל תל אביב. אז האם מוגרבי יודע משהו שאחרים עדיין לא יודעים? סביר שנגלה בהמשך.

ארז מוגרבי,צילום: אינסטגרם "האח הגדול"

מוגרבי העלה לסטורי שלו באינסטגרם סרטון עם "שחקן המריבה" מור בוסקילה, ואמר, תוך שהוא מחבק את השחקן: "עם מור בוסקילה, שחקן הפועל, אח שלי שיהיה לך בהצלחה והרבה גולים, אוהבים אותך כולם. כולם אוהבים אותך, שיהיה לך בהצלחה כפרה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ארז מוגרבי ומור בוסקילה,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו