"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
רכילות ספורט: אופסייד

אקס מכבי תל אביב הותקף בתקרית אנטישמית: "רגע לא פשוט בשבילי"

על רקע פיצוץ מעברו של שון וייסמן לפורטונה דיסלדורף הגרמנית, איתי שכטר, שפרט לצהובים שיחק גם במכבי חיפה, בית״ר ירושלים, הפועל תל אביב והפועל באר שבע, התייחס לתקיפה האנטישמית שחווה כאשר שיחק בקייזרסלאוטרן: ״אותו אוהד שדיבר אליי בצורה קשה מאוד נכנס לכלא לחצי שנה״

,עודכן
0השמעה
שכטר, דסה, דוידזאדה ופיבן חוגגים. צילום: עמי שומן

על רקעהחלטתה של פורטונה דיסלדורףהגרמנית להיכנע ללחץ הפרו פלשתיני ולסגת מהמגעים לצירופו של חלוץ גרנאדה הספרדית ונבחרת ישראל,שון וייסמן, ולמעשה,לפוצץ את מעברו לקבוצהבעקבות אמירותיו ופרסומיו ברשתות החברתיות לאחר מתקפת הטרור הרצחנית של חמאס ב-7 באוקטובר 2023, חלוץ ישראלי אחר,איתי שכטר, סיפק התייחסות לאנטישמיות בגרמניה.

שכטר, חלוץנבחרת ישראללשעבר, התייחס, במהלך תוכנית הספורט של רדיו חיפה ורדיו אילת בהגשת אלי בן דוד ומיקו ג׳מאל מ״בובה של לילה״, לתקרית האנטישמית ולתקיפה הגזענית שספג בגרמניה על רקע היותו יהודי בתקופה בה שיחק בקייזרסלאוטרן הגרמנית ב-2012.

שון וייסמן. הזכיר לשכטר את התקרית האנטישמית בגרמניה,צילום: רויטרס

כידוע, פרט לקייזרסלאוטרן הגרמנית, שכטר, שמחזיק ב-27 הופעות וחמישה שערים במדי נבחרת ישראל, שיחק גם בשורותמכבי תל אביב,מכבי חיפה,בית"ר ירושלים,הפועל תל אביב,הפועל באר שבע, מכבי נתניה, הפועל פתח תקווה, הפועל נוף הגליל (כשעוד נקראה נצרת עילית) וכמו כן, גם בסוונסי הוולשית מהליגה האנגלית ונאנט הצרפתית.

איתי שכטר,צילום: מרקו

במהלך הקריירה שלו, שכללה כאמור גם שלוש שנים בגרמניה, אנגליה וצרפת, זכה שכטר בשלוש אליפויות בישראל, שלושה גביעי מדינה, שני גביעי טוטו, שלוש זכיות בתואר אלוף האלופים וזכייה אחת יוקרתית במיוחד עם סוונסי בגביע הליגה האנגלי.

איתי שכטר,צילום: אלן שיבר

כעת, כאמור, שכטר נזכר בתקרית האנטישמית הקשה במסגרתה הותקף במהלך התקופה שלו בקייזרסלאוטרן הגרמנית: ״אני אספר לך סיפור קצר. כשאני הגעתי לגרמניה היינו בתקופה לא טובה והגיעו איזה 2,000 אוהדים לאימון ואני חוויתי אנטישמיות בצורה לא רגילה״.

עוד סיפר שכטר וצלל לפרטי התקרית הקשה: ״זה פתח את הכותרות ב״בילד״ בגרמניה. אותו אוהד שדיבר אליי בצורה קשה מאוד, אני לא רוצה אפילו לציין את המילים, הוא נכנס לכלא לחצי שנה. שם לא מתעסקים בזה וזה היה רגע לא פשוט בשבילי״.

איתי שכטר ואייל גולסה,צילום: באדיבות מכבי תל אביב

במהלך אותה תקרית מדוברת, בין היתר נרשמו הצדעות במועל יד לעברו של שכטר וכמו כן, נרשמו גם קריאות ״יהודי מלוכלך״ לעברו של החלוץ הישראלי, כאשר בזמנו, קייזרסלאוטרן פרסמה תגובה לתקרית: ״גזענות היא דבר שרחוק מאוד מהקבוצה שלנו. נעשה הכל כדי שהדבר לא יחזור שוב".

View this post on Instagram

A post shared by 🎧🏆הפאנל של רדיו חיפה🏆🎧 (@hapanel)

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר