באיטליה הופתעו: "אצילי נראה כמו מסי מאז שהוא נכנס"

קשר מכבי חיפה, שנכנס כמחליף במחצית השנייה בהפסד מול יובנטוס, זכה למחמאות וציונים גבוהים: "הוא שינה את המשחק של הקבוצה הישראלית. הראה הרבה ניצוצות של כדורגל" • גם מאוויס צ'יבוטה קיבל התייחסות: "הכי דינמי ומסוכן במכבי חיפה. עשה רק טוב בהתקפה"

עומר אצילי מלהטט על הדשא בטורינו. מחמאות מקיר לקיר, צילום: שחר עזרן

מכבי חיפה יצאה גם אמש (רביעי) רק עם המחמאות, הפעם מהאיצטדיון בטורינו אחרי ניצחון 1:3 של יובנטוס, במחזור השלישי של ליגת האלופות, שהעניק לאיטלקים קצת אוויר לנשימה אחרי שני משחקים ללא נקודות.

אחרי המשחק הירוקים זכו למחמאות מאמן יובה מסימיליאנו אלגרי, כאשר גם בכלי התקשורת לא התעמלו מהאיכות בירוק. מי שזכה למירב המחמאות היה עומר אצילי, שנכנס בדקה ה-60 כמחליף זאת למרות שהשלים את צום יום הכיפורים מוקדם יותר.

אוהדי מכבי חיפה בטורינו. עוד הצגה בירוק, צילום: שחר עזרן

ב'גאזטה דלו ספורט' נכתב: "אצילי נכנס במחצית השנייה ושינה את המשחק של מכבי חיפה. הקשר בעט שלוש פעמים לקורה והעיר את הקבוצה שלו". פרשן ESPN, מתיאו בונטי, הצטרף למחמאות ואף הוסיף בנימה צינית: "אצילי נראה כמו מסי מאז שהוא נכנס".

באתר "Mediaset" גם התייחסו לעומר אצילי שם זכה מלך שערי ליגת העל לציון 6.5: "עם הכניסה של אצילי למשחק, מכבי חיפה הפכה ליותר מסוכנת ואגרסיבית. אצילי סיכן את שצ'סני מספר פעמים ברצף. אין ספק שיש לו ניצוצות של כדורגל איכותי".

מכבי חיפה מפסידה גם בטורינו, אמש, צילום: שחר עזרן

גם מאוויס צ'יבוטה קיבל התייחסות משלו: "מדובר היה בשחקן הכי דינמי ומסוכן במכבי חיפה. בכל פעם שהקבוצה של הירוקה ניסתה לייצר דברים טובים בהתקפה, הוא היה מעורב".

כזכור, גם מאמן יובה מסימיליאנו אלגרי, לא בדיוק יצא מרוצה מ-90 הדקות בעקבות הלחץ, שהפעיל ברק בכר: "היה לנו הרבה מזל בסוף המשחק. הייתה שתיקה בחדר ההלבשה שלנו וזה אומר הכל. השחקנים שלי כעסו בגלל מה שקרה ברבע השעה האחרונה, פשוט נטשנו את המשחק. היה לנו מזל שלא ספגנו עוד שערים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מכבי חיפה שוב עמדה בכבוד, הפעם מול יובה, צילום: שחר עזרן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר