"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חיזוק ראשון: צוף בן משה חתם בגלבוע/גליל

הסמול פורווד הצטרף לסגל של רמי הדר • המאמן: "שמח מאוד להגיע למקום חם כמו הגלבוע, שמעתי רק דברים טובים על המקום"

,עודכן
0השמעה
צוף בן משה. חתם בגלבוע/גליל, צילום: האתר הרשמי

צוף בן משה הצטרף הערב (שלישי) לסגל של רמי הדר בגלבוע/גליל לאחר שחתם לשתי עונות בקבוצה.

בן משה, בוגר מחלקת הנוער של הפועל תל אביב, לבש את מדי נבחרת העתודה של ישראל, שיחק במהלך השנים בקבוצות הפועל תל אביב, גליל עליון ועירוני נס ציונה. לצפון לגלבוע מגיע בן משה מהקבוצה הדרומית הפועל אילת במדיה שיחק בשתי העונות האחרונות כאשר בעונה האחרונה העמיד ממוצע של 8.2 נק' למשחק.

צוף בן משה: "שמח מאוד להגיע למקום חם כמו הגלבוע, שמעתי רק דברים טובים על המקום הקהל, והאנשים, מחכה שתתחיל העונה ושנתחיל לעבוד ויאללה גלבוע"

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מאמן גלבוע רמי הדר אמר לאחר החתמתו של משה: "אחרי שנתיים יפות באילת בהן הוכיח יכולות ואופי, אני מצפה מצוף לעשות את קפיצת המדרגה הנוספת אצלנו בגלבוע. זו צריכה להיות השנה שלו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר