עתידו של ערן זהבי ממשיך להטריד את אוהדי מכבי תל אביב, שמקווים כי חלוץ נבחרת ישראל שסיים כבר את חופשתו ביוון, יכריז בקרוב על קאמבק לקריית שלום.
כך או כך, האוהדים בצהוב יאהבו מאוד את הדיווח הבא שפורסם היום (שבת) בקולומביה כי קבוצתו של חאמס רודריגס, אל ריאן הקטארית קיבלה את הצעתם של בוטאפוגו הברזילאית על סך 5.6 מיליון דולר. המשמעות: הקשר בן ה-30, שזכה במלכות השערים של מונדיאל 2014, צפוי לתפוס את עמדת החלוץ בקבוצה הברזילאית, שעדיין מחכה למוצא פיו של זהבי.
Al Rayyan have agreed to sell James Rodríguez to Botafogo for $5.6M after one season at the Qatari club, reports @PSierraR pic.twitter.com/mZVIRKA00X
— B/R Football (@brfootball) June 25, 2022
במקביל דווח כי חאמס עדיין מעדיף לחפש אופציות באירופה ולכן הוא נוטה לסרב להצעה. רודריגס, הספיק לשחק במונאקו, ריאל מדריד, פורטו, באיירן מינכן ואברטון לפני התחנה האחרונה שלו בקטאר אליה עבד בדיוק לפני שנה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו