"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אוהדי מכבי ת"א יכולים להירגע? חאמס רודריגס סירב לבוטאפוגו
בקולומביה מדווח כי אל ריאן הקטארית קיבלה את הצעתה של הקבוצה הברזילאית על סך 5.6 מיליון דולר כאשר במקביל הקשר בן ה-30 עדיין לא סיפק תשובה סופית
חאמס רודריגס. חאן עכשיו?| צילום: אי-פי

אוהדי מכבי ת"א יכולים להירגע? חאמס רודריגס סירב לבוטאפוגו

בקולומביה מדווח כי אל ריאן הקטארית קיבלה את הצעתה של הקבוצה הברזילאית על סך 5.6 מיליון דולר כאשר במקביל הקשר בן ה-30 עדיין לא סיפק תשובה סופית

,עודכן
0השמעה

עתידו של ערן זהביממשיך להטריד את אוהדי מכבי תל אביב, שמקווים כי חלוץ נבחרת ישראל שסיים כבר את חופשתו ביוון, יכריז בקרוב על קאמבק לקריית שלום.

כך או כך, האוהדים בצהוב יאהבו מאוד את הדיווח הבא שפורסם היום (שבת) בקולומביה כי קבוצתו של חאמס רודריגס, אל ריאן הקטארית קיבלה את הצעתם של בוטאפוגו הברזילאית על סך 5.6 מיליון דולר. המשמעות: הקשר בן ה-30, שזכה במלכות השערים של מונדיאל 2014, צפוי לתפוס את עמדת החלוץ בקבוצה הברזילאית, שעדיין מחכה למוצא פיו של זהבי.

Al Rayyan have agreed to sell James Rodríguez to Botafogo for $5.6M after one season at the Qatari club, reports@PSierraRpic.twitter.com/mZVIRKA00X

— B/R Football (@brfootball)June 25, 2022
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במקביל דווח כי חאמס עדיין מעדיף לחפש אופציות באירופה ולכן הוא נוטה לסרב להצעה. רודריגס, הספיק לשחק במונאקו, ריאל מדריד, פורטו, באיירן מינכן ואברטון לפני התחנה האחרונה שלו בקטאר אליה עבד בדיוק לפני שנה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו