"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הכתובת הייתה על הקיר

,עודכן

התאונה הקשה והקטלנית ביבנה היא תולדה של הזנחה מתמשכת של המדינה בטיפול בנושא הבטיחות בתאונות העבודה. הזנחה זו גבתה מתחילת השנה את חייהם של 35 עובדים שנהרגו בתאונות עבודה, 20 מתוכם פועלי בניין.

הדבר המייחד את התאונה הזו משאר תאונות העבודה שאירעו השנה הוא שמדובר בתאונה שאירעה תוך כדי פירוק של עגורן צריח. עובדה זו חשובה במיוחד משום שהיא ממחישה את אוזלת היד של המדינה בנושא הבטיחות בעבודה בכלל ובעגורני הצריח בפרט.

תקנות הבטיחות בעבודה מתייחסות בעיקר לנושא בטיחות בהפעלת עגורני צריח, אך אינן מתייחסות לשלב הרכבת או פירוק העגורנים. שלב זה, שהוא המסוכן ביותר, נותר יתום ופרוץ.

על פי המצב החקיקתי הקיים היום, כל אדם יכול לרכוש ארגז כלים ולהפוך למתקין עגורני צריח. המדינה מעולם לא מצאה לנכון להסדיר את הנושא למרות שיש בידיה כלים רבים לעשות זאת. כלים אלה חייבים להינקט באופן מיידי.

לצערי, ביחס לתאונה ביבנה אפשר לומר שהכתובת היתה על הקיר. בחודש פברואר 2017 קרס עגורן צריח בבת ים והמנופאי נפגע באורח קשה. הסיבה העיקרית לקריסה היתה כשל בביסוס העגורן וגם שם לא היה כל פיקוח של הרשויות על התקנת העגורן.

בחודש מארס 2018, בהכרעת דין ארוכה ומנומקת שניתנה על ידי השופט ד"ר שאול אבינור מבית משפט השלום בתל אביב, תיאר השופט את הכשל החקיקתי בנושא הרכבה ופירוק עגורני צריח.

למרבה הצער, הכרעת הדין נפלה על אוזניים ערלות ומשרד העבודה והרווחה לא עשה דבר וחצי דבר כדי לטפל בבעיה.

התוצאה לא איחרה לבוא, וארבעה עובדים נוספים קיפחו את חייהם בתאונת עבודה קשה ומיותרת.

הכותב הוא עו"ד, היועץ המשפטי של הפורום למניעת תאונות עבודה ומומחה לנזיקין

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר