"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דמשק: במקום פיתרון הסכסוך - הרוגים ופצועים

רקטות בבירת סוריה והפצצות מהאוויר לקראת ביקור זריף בסוריה לדון בפיתרון הסכסוך • 27 הרוגים סמוך לדמשק

,עודכן
הבירה הסורית מלקקת את פצעיה לקראת ביקור שר החוץ האיראני היום. זריף בלבנון, אתמול // צילום: אי.פי.אי // זריף בלבנון, אתמול. הבירה הסורית מלקקת את פצעיה לקראת ביקור שר החוץ האיראני היום

המורדים בסוריה שיגרו מטח של עשרות רקטות אל מרכז דמשק, כך מסר ארגון סורי לזכויות אדם היושב בלונדון. עוד דווח כי לפחות אדם אחד נהרג ועשרים נפצעו במטח הרקטות אל הבירה הסורית.

בתוך כך, חיל האוויר הסורי הפציץ יעדים בסמוך לדמשק. סוכנות הידיעות הצרפתית מדווחת כי בהפצצה האווירית נהרגו לפחות 27 אזרחים.

מטח הרקטות נורה על רקע ביקורו של שר החוץ האיראני, מוחמד זריף, שאמור להגיע לסוריה מאוחר יותר היום עם סיום ביקורו בביירות שבלבנון. דוברת של משרד החוץ האיראני אמרה כי השר צפוי לדון עם בכירים סורים בתוכניות לפיתרון המלחמה המתמשכת במדינה.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

אמש הגיע זריף לביירות לדון ב"תוכנית חדשה" לפיתרוןהמשבר בסוריה. מארזיה אפחאם, דוברת של משרד החוץ האיראני, מסרה כי פרטי התוכנית ייחשפו לאחר תום ביקורו של זריף בדמשק.

"הרפובליקה האסלאמית של איראן, האמינה למן הרגע הראשון כי למשבר בסוריה אין פיתרון צבאי ועל הפיתרון להיות פוליטי ודיפלומטי המבוסס על דיאלוג והסכמות", אמרה אפחאם.

אמש נפגשו שר החוץ הסעודי, עדל אל-ג'וביר, ושר החוץ הרוסי, לברוב, במוסקבה. השניים דנו גם הם בפיתרון הסכסוך בסוריה ובגורלו ועתידו של נשיא סוריה, בשאר אסד. שר החוץ הסעודי הדגיש כי "אסד הוא חלק מהבעיה ולא חלק מפיתרון המשבר בסוריה". הוא הוסיף כי "אין מקום לאסד בעתידה של סוריה". אל-ג'וביר טען כי אחת הסיבות לעליית דאעש היא הפעולות שנוקט אסד נגד עמו ולא נגד דאעש". דמשק "גינתה בחריפות" את דבריו של שר החוץ הסעודי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר