"מסכנת את שלטון הימין": בליכוד מחריפים את הטון נגד איילת שקד

במפלגה החליטו להפסיק את מדינות ההתעלמות • בכיר בליכוד: "היא שורפת קולות, אין לה סיכוי לעבור את אחוז החסימה" • ב"ישראל היום" פורסם כי מתגבשת יוזמה להציע ליו"ר הבית היהודי תפקיד שגרירה בתמורה לפרישה • שקד: "נתניהו, הקמפיינים שלך והיוזמות שאתה רוקח רק גורמים לי להיות נחושה יותר"

איילת שקד, צילום: אורן בן חקון

בליכוד החליטו להחריף את הטון כנגד איילת שקד. עד היום ההוראה לח"כים המתראיינים הייתה לנסות ולהתעלם משקד ולהסתפק בתשובות לפיהן שקד אינה רלוונטית ואינה עוברת את אחוז החסימה. כעת יוצאת דרישה לח"כים לתקוף את שקד ולציין שהיא "מסכנת את שלטון הימין".

בכיר בליכוד אומר: "איילת שקד לא עוברת את אחוז החסימה ואין לה שום סיכוי לעבור. היא שורפת קולות לימין ומסכנת הקמת ממשלת ימין. איילת שקד חייבת לפרוש עכשיו כדי שנבטיח הקמת ממשלת ימין יציבה לארבע שנים".

קמפיין הליכוד נגד איילת שקד, צילום: ללא

מוקדם יותר פורסם ב"ישראל היום" כי לפי יוזמה אשר מתגבשת בגוש נתניהו, ושותפים לה בכירים ממס' מפלגות שעלתה בימים האחרונים, לאיילת שקד יוצא לפרוש מהתמודדות לבחירות בתמורה לתפקיד של שגרירה באחת מבירות אירופה. ההצעה טרם הועברה לשקד באופן רשמי.
שקד מסרה בתגובה: "לא יקרה. אני רצה עד הסוף. אפשר לחסוך את ההצעות".

שקד מסרה בתגובה לקמפיין הליכוד: "נתניהו, הקמפיינים שלך והיוזמות שאתה רוקח רק גורמים לי להיות נחושה יותר. גם אתה מבין שיש לנו סיכוי טוב לעבור. אז אנא, אל תציע תפקידים, אני לא בפוליטיקה בשביל זה. אני עובדת רק בשביל הימין. פשוט תשחרר ותן לעבוד. גם אתה יודע שאני הסיכוי האחרון שלך".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר