"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נהריה: הומלס פרץ לבית - אכל וישן בו

חטיבת התביעות של משטרת ישראל הגישה הצהרת תובע נגד דר רחוב שאף השתמש במקלחת של הבית שאליו הוא פרץ • המשטרה ביקשה מעצר עד תום ההליכים

,עודכן

חטיבת התביעות של משטרת ישראל הגישה הבוקר הצהרת תובע נגד דר רחוב שלפי החשד פרץ לדירה בנהריה, אכל, התקלח וישן בה.

לפני כמה ימים, שוטרי תחנת נהריה פתחו בחקירה עם קבלת דיווח במוקד 100 בדבר חשד להתפרצות לדירה בעיר. מחומר החקירה עולה כי לפני כמה ימים החשוד, דר רחוב בשנות ה-30 לחייו, פרץ לפנות בוקר לדירה בנהריה ושהה בה מס' שעות במהלכן אכל, התקלח וישן בה.



שוטרי התחנה פתחו בסריקות, במסגרתן עצרו את החשוד כעבור זמן קצר סמוך למקום. מעצרו של החשוד הוארך מעת לעת והבוקר, כאמור, הגישה נגדו חטיבת התביעות של משטרת ישראל כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים בבית המשפט השלום בקריות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר