"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מחאה ביד ושם: ״כמה סימנים עוד צריך כדי שראש הממשלה יילך הביתה?"

במהלך טקס הנחת הזרים שהתקיים באוהל יזכור לפתיחת אירועי יום הזיכרון לשואה ולגבורה צעק אדם לבנימין נתניהו • הנוכחים היסו אותו, אך הוא הוסיף עוד קריאה: "זכרו מה שאמר ק. צטניק"

,עודכן
0השמעה

צעקות לעבר נתניהו בעת הנחת זר רה"מ ביד ושם // השימוש נעשה לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

אירוע חריג התרחש היום (שני)במהלך הטקס הרשמיבאוהל יזכור ביד ושם: בשעה שראש הממשלה בנימין נתניהו הניח זר פרחים בשם ממשלת ישראל, קרא לעברו אחד הנוכחים באולם: "״כמה סימנים עוד צריך כדי שראש הממשלה יילך הביתה?"

נתניהו המשיך הניח את הזר והקריין במקום המשיך בטקס, אך הגבר המשיך בשלו וצעק: "זכרו מה שאמרק. צטניק".

נשיא המדינה יצחק הרצוג בטקס הנחת זרים ליום הזיכרון לשואה ולגבורה באוהל יזכור במוזיאון 'יד ושם',צילום: חיים צח / לע"מ

בשלב הזה היסו אותו נוכחים אחרים בקהל והטקס המשיך ללא הפרעות נוספות.

אמש, בנאומו בטקס הפתיחה של אירועי יום הזיכרון לשואה ולגבורה ביד ושם, אמר נתניהו: "לעולם לא עוד זה עכשיו. 80 שנה אחרי השואה, אחרי הרצח הנורא של ששת המיליונים, שליש מעמנו, שוב קמו עלינו אנשי רשע חדורי אכזריות נוראית. מתקפת הטרור המחרידה ב-7 באוקטובר לא הייתה שואה. לא בגלל העדר הכוונה להשמיד, אלא בגלל העדר היכולת לעשות זאת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר