"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ניצב עמי אשד ימסור הערב הצהרה: מסתמן - צפוי להודיע על פרישה
מפקד מחוז תל אביב צפוי למסור הצהרה לתקשורת • אתמול נעדר אשד מטקס הענקת דרגות וחלוקת תפקידים • כזכור, לפני מספר חודשים השר לביטחון לאומי ומפכ"ל המשטרה הדיחו את אשד, אך הקפיאו את ההדחה בעקבות הוראת היועמ"שית
ניצב עמי אשד. צילום: אורן בן חקון

ניצב עמי אשד ימסור הערב הצהרה: מסתמן - צפוי להודיע על פרישה

מפקד מחוז תל אביב צפוי למסור הצהרה לתקשורת • אתמול נעדר אשד מטקס הענקת דרגות וחלוקת תפקידים • כזכור, לפני מספר חודשים השר לביטחון לאומי ומפכ"ל המשטרה הדיחו את אשד, אך הקפיאו את ההדחה בעקבות הוראת היועמ"שית

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מפקד מחוז תל אביב,ניצב עמי אשד, צפוי למסור היום (רביעי) הצהרה לתקשורת בה, ככל הנראה, יודיע על פרישה מהמשטרה.

כזכור, אתמול התקייםטקס הענקת דרגותוחלוקת תפקידים בו הוא לא השתתף בשל סיבה אישית והועבר לתפקיד ראש מדור הדרכה

ניצב עמי אשד בהפגנה בת"א, צילום: אריק מרמור/פלאש90

לפני מספר חודשים השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר, ומפכ"ל המשטרה, יעקב שבתאי, הדיחו את אשד מתפקידו.

בהודעה משותפת של המשטרה והמשרד לביטחון לאומי נמסר כי בהמלצת שבתאי, אשד עתיד להיות מועבר לתפקיד ראש אגף ההדרכה במשטרה.

ירון דורון

מטעם לשכת השר לביטחון לאומי נטען כי "מדובר בסבב מינויים מתוכנן מראש ולא מדובר בהדחה".

יממה לאחר מכן, היועמ"שית בהרב מיארה הורתה להקפיא את הדחתו, שכן מהבירור שערכה בנושא עלה חשש ביחס לחוקיות ההליך, לרבות השיקולים העומדים ביסוד ההחלטה, עיתוי ההודעה והרקע לה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...