"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לאחר שנפגעה בירי בראשה בקריית ארבע, תמר אהרון בת ה-13 יצאה מטיפול נמרץ

לפי ההערכות מדובר בירי תועה • המשפחה: "מודים לצוות הרפואי ולעם ישראל"

, עודכן
0השמעה
זירת האירוע בקריית ארבע. נערה בת 13 נפצעה קשה מירי, צילום: בשי דרשן/TPS

בשורות טובות: ימים אחרי הירי הקטלני, ביה"ח המרכז הרפואי הדסה עדכן היום (ראשון) כי תמר אהרון בת ה-13 יצאה מטיפול נמרץ והועברה למחלקת ילדים.

תמר אהרון, מקריית ארבע, נפגעה ביום חמישי באורח קשה מירי. היא פונתה לבית החולים בעודה מורדמת ומונשמת. לפי ההערכות מדובר בירי תועה. מבדיקה בליסטית ראשונית עלה שהכדור נורה מלמעלה, מה שמחזק את ההערכה שלא מדובר בירי מכוון. בכל מקרה לא מדובר בירי צלף. כמו כן, לא נשמע ירי במרחב, מה שמעלה את הסברה שהירי בוצע ממרחק רב.

צילום: בשי דרשן/TPS

בעקבות העברתה של תמר למחלקת ילדים, משפחתה פרסמה הודעה: "תמר בתנו היקרה השתחררה מטיפול נמרץ ועברה למחלקת ילדים, אנחנו רוצים להודות בראש ובראשונה לה׳ יתברך שעשה לנו ולכל עם ישראל נס וחסד גדול שהשאיר את תמר בחיים בריאה ושלימה.

"ובהזדמנות זאת גם להודות לעם ישראל כולו שחיזק אותנו בתפילות רבות. הקדוש ברוך הוא שמע את התפילות, ותמר ברוך השם מתקשרת עם הסביבה ואנחנו מצפים שבקרוב מאוד תצא מבית החולים על רגליה. אנחנו גם רוצים להודות לכל עובדי קופת חולים מאוחדת שהיו באזור האירוע וטיפלו בתמר מייד, טיפול מהיר ומקצועי שהציל את חייה.

"בנוסף אנחנו רוצים להודות גם לבית החולים הדסה עין כרם ולצוותים הרפואיים כאן בבית החולים שעשו מאמצים אדירים כדי שתמר תצא מכלל סכנה. אנחנו רוצים להודות גם לתושבי קריית ארבע חברון, למד"א קריית ארבע, לראש המועצה ולעובדי המועצה שהיו איתנו לכל אורך הדרך".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר