הפרקליטות ביקשה להטיל על איבגי יותר משלוש שנות מאסר
סנגורו של השחקן, שהורשע בעבירות מין בנשים שעבדו איתו, אמר שתשעה חודשי עבודות שירות הם עונש מספיק • לדבריו, איבגי הביע חרטה ונמצא בהליך טיפולי • ההחלטה תינתן במועד מאוחר יותר
,עודכן
0השמעה
הפרקליטות ביקשה היום (ראשון) עונש של יותר משלוש שנות מאסר בפועל לשחקןמשה איבגילאחר שהורשע בעבירות מין שביצע בהזדמנויות שונות בנשים שעבדו איתו.
בעוד שהפרקליטות ביקשה מאסר בפועל של יותר מ-36 חודשי מאסר, עורך דינו של איבגי, מיכאל כרמל, אמר: "אנו סבורים שתשעה חודשי עבודות שירות זה מספיק. איבגי הביע חרטה, התנצל והבין שפגע בנשים, הוא נמצא כיום בהליך טיפולי״.
ההחלטה תינתן במועד מאוחר יותר. כזכור בחודש מרץ קיבל בית המשפט המחוזי בחיפה את ערעור הפרקליטות והרשיע את איבגיבכל סעיפי האישום המקוריים.
ההחלטה על גזר דינו חזרה היום לפתחו של בית משפט השלום. בית המשפט דחה את ערעורו של אבגי על הרשעתו, ערעור שהוגש בחודש אוגוסט בשנה שעברה.
בבית משפט השלום בחיפהנערך דיון בטיעוניםלעונש של השחקן לאחר ערעור של הפרקליטות על קלות העונש. בית המשפט המחוזי קיבל את הערעור והורה לשלום לדון בו מחדש.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו