"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בעקבות מות הילד עידו אביגל ז"ל: יוחלפו חלונות הממ"דים ביישובי העוטף
לאחר המקרה הטרגי שבו נהרג אביגל בן ה-5 מרסיס שחדר את חלון הממ"ד בביתו בשדרות, פיקוד העורף המליץ להחליף את החלונות ביישובים שנמצאים בטווח של עד 7 קילומטר מהרצועה לחלונות בעובי 32 מ"מ • בראיון ל"ישראל היום" במהלך מבצע "שומר החומות" המליץ מנכ"ל המשרד להגנת העורף לשעבר, אלון רוזן, לנקוט בצעד זה
עידו אביגל ז"ל
פיקוד העורף ממליץ

בעקבות מות הילד עידו אביגל ז"ל: יוחלפו חלונות הממ"דים ביישובי העוטף

לאחר המקרה הטרגי שבו נהרג אביגל בן ה-5 מרסיס שחדר את חלון הממ"ד בביתו בשדרות, פיקוד העורף המליץ להחליף את החלונות ביישובים שנמצאים בטווח של עד 7 קילומטר מהרצועה לחלונות בעובי 32 מ"מ • בראיון ל"ישראל היום" במהלך מבצע "שומר החומות" המליץ מנכ"ל המשרד להגנת העורף לשעבר, אלון רוזן, לנקוט בצעד זה

לילך שובלאיליה יגורוב
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בהמלצת פיקוד העורף, חלונותהממ"דיםבבנייה הפרטית ביישובי העוטף בטווח של עד 7 ק"מ מרצועת עזה יוחלפו לחלונות בעובי 32 מ"מ, על פי מיפוי חלונות הממ"דים שנמצאים בחזיתות מאוימות. בראיון ל"ישראל היום" במהלך מבצע "שומר החומות" המליץ מנכ"ל המשרד להגנת העורף לשעבר, אלון רוזן,לנקוט בצעד זה.

מפקד הפיקוד, אלוף אורי גורדין, נפגש הערב (שלישי) עם ראשי הרשויות בעוטף עזה, ושיתף אותם בהמלצה החדשה. ההמלצה מתבססת על ממצאי התחקיר השני שנערך בפיקוד העורף בעקבות האירוע הטראגי שבו נהרג הילדעידו אביגל ז"לבן ה-5 מרסיס שחדר את חלון הממ"ד בביתו בשדרות במהלך מבצע "שומר החומות", וכן על דו"ח מודיעיני מעודכן שמסתכל קדימה על יכולות אמצעי הלחימה של ארגוני הטרור המתפתחות.

רקטה פגעה בבית בשדרות // צילום ארכיון: Newsenders, משה בן שמחון

זוהי הפעם הראשונה שבה מתקבלת החלטה זו באופן רטרואקטיבי, זאת כדי להבטיח את שלומם של אזרחי ישראל בהתאם לאיומים הנשקפים. "אנחנו מחויבים יותר מכל להגנתם של אזרחי ישראל ופועלים כדי להבטיח שלרשותם יעמדו אמצעי המיגון הרלוונטיים ביותר בהתאם לאיומים המתהווים", אמר מפקד פיקוד העורף אלוף אורי גורדין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...