"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
דיווח: בכיר בג'יהאד האסלאמי חוסל בצפון רצועת עזה
על פי דיווחים בכלי תקשורת המזוהים עם חמאס, מוסא נסיר נהרג בתקיפה של חיל האוויר הישראלי על ביתו שבבית להיא • זהו היום השני ברציפות שבה צה"ל מסכל בכיר בארגוני הטרור השולטים בעזה, לאחר שאתמול חוסלו בכירי בלשכה המדינית של חמאס
תקיפת צה"ל בעזה. צילום: אי.אפ.פי

דיווח: בכיר בג'יהאד האסלאמי חוסל בצפון רצועת עזה

על פי דיווחים בכלי תקשורת המזוהים עם חמאס, מוסא נסיר נהרג בתקיפה של חיל האוויר הישראלי על ביתו שבבית להיא • זהו היום השני ברציפות שבה צה"ל מסכל בכיר בארגוני הטרור השולטים בעזה, לאחר שאתמול חוסלו בכירי בלשכה המדינית של חמאס

,עודכן
0השמעה

מוסא נסיר, בכיר בג'יהאד האסלאמי, חוסל על ידי צה"ל, כך דווח הערב (רביעי) בכלי תקשורת המזוהים עם חמאס.

על פי הדיווחים, נסיר נהרג בתקיפה של חיל האוויר הישראלי על ביתו בבית להיא שבצפון רצועת עזה.

מתאם פעולות הממשלה בשטחים להנהגת חמאס: "גיהנום רציתם - וגיהנום תקבלו" // צילום: דוברות מתפ"ש

זהו היום השני ברציפות שבו דמות בכירה של אחד מארגוני הטרור הגדולים ברצועה מחוסלת על ידי חיל האוויר הישראלי, לאחר שצה"ל חיסלאתמולאת שר הכלכלה וחבר הלשכה המדינה של חמאס, ג'וואד אבו שמאלה, שנהרג לצדו של אבו אחמד זכריא מועמר, אחד מבכירי הלשכה המדינית של ארגון הטרור.

כזכור, הלילה הותקף בית אביו של ראש הזרוע הצבאית של חמאס, מוחמד דף. אביו של הטרוריסט הבכיר נהרג לצד בני משפחתו נוספים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו