הכלב נמצא בעליית הגג, חבול ומדמם: נתין זר נעצר בחשד להתעללות

נוכח מצבו של הכלב, הזמינו השוטרים למקום אמבולנס חיות מטעם העירייה, והוא פונה לקבלת טיפול רפואי במיון לבעלי חיים בבית דגן

הכלב שעבר התעללות. צילום: ללא

שוטרי תחנת תל אביב דרום במרחב איילון עצור חשוד (40) נתין זר, בחשד להתעללות בבעל חיים; הכלב אותר פצוע ומדמם ופונה לקבלת טיפול רפואי. הבוקר (שני) תבקש המשטרה להאריך את מעצרו.

השוטרים הגיעו לביתו של הנתין הזר לאחר שאמש התקבל דיווח על אדם שעל פי החשד מכה את הכלב שברשותו ומתעלל בו בדרום תל אביב.

עם קבלת הדיווח, הגיעו למקום שוטרי תחנת תל אביב דרום, יחד עם יחידת השיטור העירוני של מחוז ת"א ופקחי עיריית תל אביב-יפו, והחלו בסריקות. במהלך הסריקות אותר הכלב בעליית הגג כשהוא שרוע על הרצפה, חבול ומדמם.
החשוד אותר בביתו, שם נעצר.

נוכח מצבו של הכלב, הזמינו השוטרים למקום אמבולנס חיות מטעם העירייה, והוא פונה לקבלת טיפול רפואי במיון לבעלי חיים בבית דגן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר