"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הוארך מעצרו של החשוד בן ה-17 שדקר את נהג האוטובוס בצפת

בית משפט השלום בנצרת נעתר לבקשת המשטרה והורה להאריך את מעצרו של הקטין עד ליום ראשון

,עודכן
0השמעה
בית המשפט בנצרת, צילום: גיל אליהו/ג'יני

בית משפט השלום בנצרת נעתר היום (שישי) לבקשת המשטרה והורה להאריך את מעצרו שלהחשוד בן ה-17 שדקר אתמול (חמישי) נהג אוטובוס בעיר צפתעד ליום ראשון.

צפו בתיעוד הדקירה:

תיעוד דרמתי: מחליף מילים עם הנהג, דוקר אותו בצוואר ובורח // דוברות המשטרה

כאמור, אתמול בשעות הצהריים התקבל במשטרה דיווח על נהג אוטובוס שנדקר בצווארו ונפגע באורח קל. השוטרים שהגיעו לזירת האירוע אספו ממצאים וכעבור זמן קצר הצליחו לשים את ידם על החשוד, קטין בן 17 תושב העיר.

בתיעוד נראה הנער עולה לאוטובוס ומשוחח עם הנהג, אחרי זמן מה שולף הנער חפץ ומניף את ידו לעבר הנהג. הנער ברח מהמקום בעוד הנהג רץ לכיוונו כשדם זולג מצווארו.

הכלי איתו דקר הנער את הנהג,צילום: דוברות המשטרה
תחנת המשטרה בצפת,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר