"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נתניהו בשורת ראיונות לתקשורת האמריקנית, הפרות סדר ברצועה והתקרית בגבול הצפון: סיכום חדשות השבת

רה"מ התראיין לערוצים האמריקניים CNN ופוקס ניוז ודיבר על הרפורמה המשפטית והנורמליזציה עם סעודיה • עשרות מפגינים מתקהלים פעם נוספת מזרחית לעזה • כוחות צה"ל ירו רימוני עשן לעבר באגר לבנוני בגבול הצפוני • וגם: בצל ביקור נתניהו בארה"ב ולאחר שבוע של הפגנות, המחאה ממשיכה

,עודכן
0השמעה
נתניהו בנאומו באו"ם. צילום: אי.פי.אי

ראש הממשלה בארה"ב:נתניהו התראיין הלילה לערוצים האמריקניים CNN ופוקס ניוז. הראיונות פורסמו כמה שעות לאחרנאומו בעצרת האו"ם. נתניהו התייחס להסכם המתגבש מול סעודיה, כמו גם לרפורמה המשפטית בישראל ואמר: "ההסכם עם סעודיה צריך לקרות תוך כמה חדשים, אם לא - זה יידחה בשנים".

In an interview with CNN's@KaitlanCollins, Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu said Israel is getting closer to a "quantum leap" normalization deal with Saudi Arabiahttps://t.co/e4PMKK2w4Mpic.twitter.com/lCpWGfrubi

— CNN (@CNN)September 23, 2023

כשנשאל אם יפרק את הקואליציה עבור הסכם הנורמליזציה עם סעודיה, השיב כי הוא לא מאמין שייאלץ לעשות זאת. על התנגדות אפשרית מצד השרים סמוטריץ' ובן גביר, השיב נתניהו כי "הם מדברים ומדברים, הם פוליטיקאים".

WATCH: "I believe we're advancing towards peace," states Benjamin@netanyahuin a conversation with@BretBaier, following his positive reception of comments made by Saudi Arabia's Crown Prince, MBS.
🇮🇱🇸🇦🇺🇸🕊#لقاء_محمد_بن_سلمان_على_فوكس_نيوز#نتنياهوpic.twitter.com/5fokW0W5EY

— محمد سعود מוחמד סעוד Mohammed Saud (@mosaud08)September 23, 2023

נתניהו נפגש עם ראשי הקהילות היהודיות

"תפיסה מוטעית על הרפורמה":ראש הממשלהנפגש אמש עם מנהיגי יהדות ארה"ב, וניסה לשכנע את הספקנים כי יש להם "תפיסה מוטעית" על המהלכים בממשלתו. הדיון התקיים עם כ-20 מנהיגים בקונסוליה הישראלית. בין המשתתפים היו נציגים מהפדרציות היהודיות של צפון אמריקה, הוועד היהודי האמריקאי, האיחוד האורתודוקסי, הקונגרס היהודי העולמי, הסוכנות היהודית לישראל ועוד.

נתניהו מציג את מפת השלום במזה"ת \\ רויטרס

יותר משבוע ברציפות: הפרות סדר ברצועה

היום התשיעי להפרות הסדר בגבול עזה:כלי תקשורת פלשתיניים דיווחו מוקדם יותר על התקבצות של עשרות מפגינים ליד גדר המערכת. דווח על הבערת צמיגים באזור, על בלוני תבערה לעבר ישראל ועל משט של סירות דיג. בתוך כך, חמאס פרסמה הודעת גינוי נגד הרפובליקה הדמוקרטית של קונגו בעקבות החלטת להעביר את השגרירות לירושלים.

פיצוץ מטען בגדר המערכת // צילום: רשתות ערביות

גבול לבנון: צה"ל ירה רימוני עשן לעבר באגר לבנוני

תקרית בגבול הצפון:כלי תקשורת לבנוניים דיווחו היום כיכוחות צה"ל ירו רימוני עשן לעבר חיילי צבא לבנוןשליוו דחפור, עם זאת, לפי צה"ל, הכוחות השתמשו באמצעים לפיזור הפגנות לעבר כלי הנדסי שזוהה בתצפיות, כאשר הכף של הכלי חוצה את הקו הכחול מלבנון במרחב הר דב.

תקרית בגבול לבנון,צילום: רשתות ערביות

בפעם ה-38 ברציפות: הפגנות נגד הרפורמה

שוב יוצאים למחאות:לאחר שבוע הפגנות אינטנסיבי בעקבות ביקורו של נתניהו בארה"ב,תתקיים הערב המחאה נגד הרפורמה בשבוע ה-38 ברציפות. ערב לפני יום הכיפורים יתכנסו במחאה המרכזית בצומת קפלן ובכ-150 מוקדים ברחבי הארץ המוני ישראלים.

המחאה בקפלן, שבוע 36 (ארכיון),צילום: כוח קפלן

הפשיעה במגזר הערבי נמשכת

אירועאלימות ביישוב חורה:שוטרי ולוחמי מחוז הדרום עצרו לפנות בוקר שלושה חשודים בשנות ה-20 לחייהם בגין מעורבות וניסיון שיבוש החקירה באירוע אלימות שהתפתח לאירוע דריסה בו נהרג נער כבן 18, בדרום הארץ.

זירת האירוע ביישוב חורה,צילום: דוברות המשטרה

עו"ד בכר: "מעדיף להיות בובה של הדמוקרטיה"

ראש לשכת עורכי הדין באירוע שבתרבות:עו"ד עמית בכרהשתתף היום באירוע שבתרבותשל המועצה האזורית עמק חפר ודיבר על נושאי הרפורמה המשפטית, כמו גם על תמיכת אנשי המחאה בו ואמר, בין היתר כי הוא "מעדיף להיות בובה של הדמוקרטיה, מאשר בובה של לוין או סמוטריץ' או קהלת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר