מלקוחות קבועים לבעלים: האנשים מאחורי מפגש ברלין

מפגש ברלין היא המבורגריה מוכרת ומוערכת שבימים אלו עוברת מהפכה קטנה בזכות הבעלים החדשים שלה, מיכה עלפי ושמוליק פרץ, שהכניסו למקום אווירה צעירה ומגניבה. אז מה ההפתעות שהם מכינים לנו?

צילום יח"צ

בשיתוף מפגש ברלין

ומה גרם לו להחליט למכור בסופו של דבר?”

“הוא בנאדם מבוגר. בתור הבעלים הוא היה כל היום בעסק ובאופן טבעי הוא התעייף עם הזמן. זה התבטא בכך שלא היה לו כבר כוח לעבוד הרבה שעות ולכן הוא החליט לעזוב.”

“מה אתם מביאים אתכם אל המקום?”

“היתרון הוא שאנחנו מכירים את המקום בצורה מעמיקה בגלל שהיינו לקוחות קבועים, אנחנו מכירים את הקהל ויודעים מה הוא אוהב ולמה הוא מצפה. מצד שני, אנחנו גם יודעים לראות את הפוטנציאל שלו ואנחנו עובדים על שדרוג החוויה.”

מנות חדשות ומפתיעות

מפגש ברלין הממוקם המתחם הבורסה השוקק ברמת גן קיים משנת 1998. הוא מוכר בזכות המבורגרים וכריכים עסיסיים, תוספות מעניינות כמו חזה אווז ושום קונפי, סלטים עשירים וגם מנות צד מפנקות כמו הצ’יפס המאוד קריספי שלהם.

“יהיה שינוי בטעמים?”

הטעמים של הבית והאותנטיות של המקום ישמרו. יש מתכונים מנצחים שלא מחליפים.”

“תנו לי דוגמא למנה מנצחת.”

“המבורגר טלה היא מנה מאוד מיוחדת ואנחנו ממליצים עליה, כך גם המבורגר בקר ואנגוס. מדובר במתכון סודי ואישי של המסעדה אותו לא מגלים לאף אחד, כבר 25 שנים עובדים במקום לפי אותו מתכון, ומתבלים ברוטב שום ממכר שאי אפשר בלעדיו.”

“רוטב שום שאי אפשר בלעדיו?”

“אין ספק. רוטב השום שלנו ממכר ממש. אני שומע על אנשים שחוזרים לאכול רק בגללו, הם מבקשים עוד ועוד ממנו. אין ספק שסוד ההצלחה של המקום הוא המתכונים הסודיים, כמו הרוטב וההמבורגר אנגוס – השילוב שלהם יחד מטורף.”

“בטח תכניסו גם דברים חדשים.”

“כמובן, לא באנו לשבת רגל על רגל. שינינו את האווירה ובתור ההנהלה החדשה יהיה שינוי גם במנות עצמן.”

צילום יח”צ

.

“במה יתבטא השינוי?”

“תוספת של מנות חדשות ומגרות, המקום יעבור שיפוץ בפסח וגם הגדלנו את המנות. כיום יש במקום הרבה יותר שפע, הלקוחות מקבלים הרבה יותר על מה שהם משלמים, גם מבחינת איכות וגם מבחינת כמות.”

מזמינם את כולם: שומרי כשרות, צמחונים וטבעונים

מפגש ברלין היא מסעדה כשרה למהדרין עם מבחר עצום של מנות והם מתאימים את עצמם גם לאנשים שרחוקים מלהיות קרניבורים.

“מה אתם מציעים לטבעונים וצמחונים?”

“יש מבחר גדול והכל באמת טעים. יש שניצל טבעוני, המבורגרים העשויים מסייטן, המבורגרים של ביונד, רידפיין, מיונז טבעוני ורוטב שום טבעוני וממכר.”

“למה חשוב לכם לתת מענה גם לאוכלי כשרות וגם לטבעונים?”

“במתחם עובדים ועוברים הרבה אנשים שמגיעים לאכול צהריים. המקום פעיל מאוד עד 2 בלילה ועוברים בו אנשים שונים. המטרה שלנו היא שכולם ימצאו את עצמם ולא יצטרכו להתפצל.”

צילום יח”צ

.

“אז לסיכום – למה לצפות מהמסעדה בעתיד?”

“זו הולכת להיות מסעדה עם רוח צעירה וטעמים בלתי נשכחים.”

לפרטים נוספים על מסעדת מפגש ברלין, לחצו כאן.

***הכתבה נערכה על ידי עדן יצחק Eden-Ink

בשיתוף מפגש ברלין

כדאי להכיר