"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שני גולדשטיין יצאה נגד מייה שם, וחשפה טעות שכולנו עושים

כשיוצאת "האח הגדול" תהתה מדוע שורדת השבי מקבלת תפקידים במקום שחקנים ויוצאי ריאליטי, היא היטיבה לזהות תופעה משונה • כך החטופים הפכו לסלבס של תקופתנו • חמק לכם, הטעות שעברה לכולם מתחת לרדאר השבוע: מדור חדש

,עודכן
0השמעה
הערה שתפסה סימן היכר של העידן המטורלל הזה, לטוב ולרע. שני גולדשטיין. צילום: שי פרנקו

אני כבר לא יודע איך להגיב לעולם הזה יותר. השבוע שמעתי ששני גולדשטיין(ההיא שהיתה ב"האח הגדול") פתחה על מייה שם ושאלה בלי בושה איך קרה מצב שאחת שרק יצאה משבי חמאס פתאום חוטפת תפקידים ועבודותלבוגרי בי"ס למשחק ולכוכבי ריאליטי.

זה שינוי מרענן בסולם המעמדות של התעשייה, ואף שדרוג לתלונה השכיחה של שחקנים אלמונים כי התעשייה מעדיפה ללהק בעיקר פליטי ריאליטי ומשפיעני רשת - גם אם הם לא שחקנים כאלה טובים - מכיוון שהם מביאים איתם קהל וחשיפה תקשורתית.

צפו: הטור של שני גולדשטיין

למחרת ההצהרה של גולדשטיין, ישבו באולפן רשת 13 ארבעה פליטי ריאליטי וניהלו דיון ערכי על חטופים ועל ריאליטי. הם התווכחו אם מותר ללהק אותם ל"הישרדות" או אם ראוי לתמוך בשאיפות שלהם לרכוב על השבי כדי להתפרסם.

אין מה לעשות, החטופים הם הסלבס של התקופה. אין יום שבו לא מראיינים אותם, מארחים אותם בפריים־טיים, מדברים עליהם במדורי הרכילות ומציעים להם תפקידים על המסך. הם־הם כוכבי הריאליטי של ימינו, על כל המשתמע מכך.

לטור המלא של ניר וולף

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר