"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
העקיצה המכוערת של סער לברקת
בקרב הציוצים בין שני הטוענים לכתר בליכוד כתב סער לברקת כי "לא קונים ליכודניקים בזגזוגים ומצמוצים" • ברקת: "הוא יורד נמוך"
ראש בראש, ברקת (מימין) וסער // צילום ארכיון: גדעון מרקוביץ'

העקיצה המכוערת של סער לברקת

בקרב הציוצים בין שני הטוענים לכתר בליכוד כתב סער לברקת כי "לא קונים ליכודניקים בזגזוגים ומצמוצים" • ברקת: "הוא יורד נמוך"

מערכת היום
, עודכן

הרוחות בליכוד לא נרגעות:הבוקר (שני) המשיך ח"כ ניר ברקת את חילופי ההאשמות שהחלו אמש, בינו לבין ח"כ גדעון סער.

בראיון לרדיו 103fm, אמר הבוקר ברקת כי "גדעון סער נמצא בלחץ, ולכן כתב על המצמוצים שלי. הוא יורד נמוך ולא שווה להתייחס לזה. אני לא מאיים עליו. ההתנהלות שלו והדרך שבחר לא נכונות. לעשות פוטש לנתניהו בליכוד נראה לי לא תקין. מקווה שהוא יתקן את דרכו".

כזכור, ברקת, תקף אמש את סער ואת חברי הליכוד אשר מדברים על פריימריז לראשות המפלגה, וטען כי מדובר בניסיון הדחה. במהלך נאום שנשא בכנס לשכת יועצי המס באילת, טען ברקת כי "חברים מבית, כבר די בגלוי, מתואמים במסרים עם חברי כנסת מהשמאל, ומנסים לשדל חברי כנסת מטעם הליכוד ומהמחנה הלאומי לערוק ולהקים בקולותיהם ממשלת שמאל".

סער מצידו לא נשאר חייב וכתב בחשבון הטוויטר שלו: "ברקת, תלמד: ליכודניקים לא קונים בכסף ומנהיגות לא בזגזוגים ומצמוצים".

תגובתו של ברקת לא איחרה לבוא והוא צייץ כי "מנהיגות אמיתית נבחנת בשעת משבר. התבלבלת קצת ממחיאות הכפיים של השמאל והתקשורת ונכשלת בניסיון להדיח את ראש הממשלה. גילית חוסר נאמנות בשעה הכי קשה של נתניהו והליכוד. הפניקה, איבוד העשתונות והמתקפות האישיות והנמוכות כלפי ראש הממשלה וכלפי לא יצליחו לטשטש זאת. תתבייש לך!"

עוד בנושא:

ניר ברקת נגד גדעון סער: "הקריאה לפריימריז לא תמימה - מדובר בניסיון הדחה"

סער מגיב לברקת: "ליכודניקים לא קונים בכסף ומנהיגות לא קונים בזגזוגים"

נתניהו הסכים לפריימריז לראשות הליכוד; מסתמן: ההתמודדות - בתוך כחודש וחצי

הסיכום בין נתניהו לחיים כץ על מועד הפריימריז פוגע אנושות בתוכנית של סער

סער הימר על כל הקופה - אך עלול לגלות שהוא מסתער לבד

בתוך כך, ראש הממשלה בנימין נתניהו ויו"ר מרכז הליכוד חיים כץ נפגשו אמש והחליטו, בהתאם לסיכום קודם שלהם, לכנס את מרכז הליכוד ב-5.12 ולהעלות לאישור המרכז את ביטול הפריימריז של חברי הכנסת. נתניהו אף נתן הסכמה לעריכת פריימריז לתפקיד היו"ר - ככל הנראה בתוך כחודש וחצי.

גורם בליכוד אמר ל'ישראל היום' כי ההסכמה של נתניהו לביטול הפריימריז של חברי הכנסת נועדה, בין השאר, לסכל את האפשרות שמישהו מהמקומות האחרונים במפלגה יערוק או יחבור למהלך עם כחול לבן אם היה מרגיש שמקומו בכנסת בסכנה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...