פחזניות נשיקות פיסטוק. צילום: כ"נ דניאל פטיסרי

שלב אחר שלב, עם כל הטיפים החשובים: כך תכינו פחזניות נשיקות פיסטוק

מחפשים מתכון לפחזניות מרשימות שנראה כמו מהקונדיטוריה? כמה שלבים ברורים, מצרכים זמינים ותוצאה חגיגית עם קרם פיסטוק, קרמבל פריך ונשיקות מרנג עדינות

לפחזניות

125 גרם חמאה

125 גרם מים

125 גרם חלב

כפית סוכר

כפית מלח

140 גרם קמח

4 ביצים

לקרמבל

95 גרם סוכר חום דמררה

85 גרם קמח

75 גרם קמח

לקצפת

80 גרם אבקת סוכר

20 גרם פודינג וניל

250 גרם מסקרפונה

500 גרם שמנת להקצפה

מחית פיסטוק

לנשיקות מרנג

150 גרם חלבונים

300 גרם סוכר

פיסטוק גרוס

אופן הכנה

בסיר מערבבים חמאה, חלב, מים, סוכר ומלח עד לרתיחה. מוסיפים קמח ומערבבים נמרצות עד לקבלת בצק חלק שנפרד מדפנות הסיר. ממשיכים לערבב ולבשל כמה דקות. מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומקררים מעט. מוסיפים ביצים בהדרגה תוך ערבול עד איחוד מלא של הבצק.

מעבירים לשקית זילוף ומזלפים פחזניות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. לקרמבל מערבבים חמאה, קמח וסוכר עד קבלת בצק. מדקדים בין שני ניירות אפייה ומקפיאים חצי שעה.

קורצים עיגולים ומניחים מעל כל פחזניה. אופים ב-175 מעלות כ-35 דקות עד הזהבה. לקרם מקציפים יחד שמנת להקצפה, אבקת סוכר, פודינג וניל ומסקרפונה עד קבלת קרם יציב.

מוסיפים מחית פיסטוק וממשיכים להקציף עד איחוד. מעבירים לשקית זילוף. חותכים את ראש כל פחזניה, ממלאים בקרם. לנשיקות מרנג במיקסר מקציפים במהירות גבוהה חלבונים וסוכר עד שמתקבל מרנג יציב לבן ומבריק ומעבירים לשקית זילוף, מזלפים מעל תבנית עם נייר אפייה צורה רצויה ומפזרים פיסטוק גרוס, אופים 80 מעלות טורבו 2 שעות לאחר מניחים מעל כל פחזניה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...