מרקם חמאתי, טעם של בית: מתכון לעוגיות ריבה קלות ומשגעות

מחפשים מתכון פשוט לעוגיות ריבה שתמיד מצליח? כמה שלבים קצרים, מצרכים בסיסיים ותוצאה מרשימה שמתאימה גם לאירוח וגם לנשנוש יומיומי לצד קפה או תה

טעם של בית, ניחוח של ילדות. עוגיות ריבה שפותחות את הלב. צילום: דניאל פטיסרי

אין מי שיתנגד לעוגיות חמאה פריכות עם ריבת תותים ואבקת סוכר, שמזכירות את הטעם של פעם ויוצרות מראה חגיגי ומרשים. הבצק הנימוח, שמתמלא במתיקות עדינה, יחד עם מראה ה"סנדוויץ'" המושלם - הופכים את המתכון הזה לבחירה נהדרת לכל אירוע או כקינוח ביתי שמרגיש כמו פינוק מיוחד. צפו במתכון.

מתכון לעוגיות ריבה

לבצק:

200 גרם חמאה

350 גרם קמח

ביצה 1

100 גרם אבקת סוכר

לקישוט:

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה קרה, קמח ואבקת סוכר לפירורים, מוסיפים ביצה ומערבבים לקבלת בצק, מרדדים בין שני ניירות אפיה ומקפיאים למשך חצי שעה, לאחר קורצים עיגולים עם חורים ובלי בעזרת קורצנים, הולך על תבנית מרופדת בנייר אפיה ועושים 170 מעלות טורבו 15 דקות, לאחר האפייה מזלפים על כל תחתית של העוגייה ריבת תותים, מניחים מעל את הכובע של העוגייה (עם החור) ומפזרים באבקת סוכר

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר