בני הזוג עומר אדם ויעל שלביה עזבו לאחרונה את ישראל לטובת מגורים משותפים בדובאי, ואנחנו ממשיכים לעקוב אחרי הזוגיות שלהם מרחוק. בעוד ששלביה חוזרת לישראל לטובת צילומים, אדם לא צפוי לחזור לישראל בקרוב. אבל בקרוב נראה את שניהם מככבים ביחד בקמפיין חדש.
View this post on Instagram
הזמר משמש כפרזנטור של מותג המשקפיים "קאטליה" מבית "אופטיקנה" כבר תקופה ארוכה, ועכשיו הדוגמנית מצטרפת אליו לקמפיין, ותככב לצידו. מדובר בקמפיין המשותף הראשון של השניים ביחד.
• תמונות ראשונות: עומר אדם עוזב את ישראל
• יעל שלביה חושפת: "זו הסיבה שהכחשתי את הקשר עם עומר אדם"
• בוגרת ומתוחכמת: עפנו על הלוקים של יעל שלביה בדובאי
השניים צפויים להשתתף ביחד בימי צילום למותג, באירועים של החברה, בקידום מכירות ובקידומו ברשתות החברתיות.
מותג המשקפיים, שפירוש שמו הוא סחלב נדיר, פונה לקהל יעד צעיר, שמחפש אופנה במחירים נגישים. המותג מאופיין בעיצובים טרנדיים, שמשלבים בין החיים הדיגיטליים לפיזיים.
שלביה שיתפה פוסט באינסטגרם, שבו בישרה על הצטרפותה למותג, וכתבה: "המשפחה החדשה שלי", בתוספת אימוג'י של לב.
View this post on Instagram
כבר בחודשים האחרונים העלתה הדוגמנית תמונות לרשתות החברתיות כשהיא משתמשת במשקפיים של המותג, ונראה כי הצטרפותה לחברה הייתה המהלך המתבקש.
אנחנו נשמח לראות את השניים משתפים פעולה ביחד בצורה מסחרית, לאחר ששלביה כבר כיכבה בקליפ שליווה את אחד משיריו, ומקווים לראות את שניהם בארץ בקרוב.
View this post on Instagram
שלביה מדגמנת את משקפי השמש של המותג לפני חודש וחצי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו