"שתציל את עצמה מתהום ענק": יהודית באומן בסרטון מטלטל

יהודית באומן ושימי תבורי ביקרו נערה הסובלת מהפרעות אכילה, וביקשו לעודד אותה להיות חזקה מול המחלה • "היא ביקשה את נוכחותי, לספר על מה שעברתי עם קארין"

יהודית באומן לצד בתה קארין באומן ז"ל. צילום: ללא

יהודית באומן חשפה היום (שלישי) כי עזרה לנערה הסובלת מהפרעות אכילה, שביקשה את עזרתה לאור הסיפור העצוב של בתה קארין ז"ל, שסבלה במשך שנים מהפרעות אכילה חמורות עד שהלכה לעולמה.

"היי לכולם, זאת שקד המהממת", אמרה בפתח הסרטון שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה. "אני ושימי (תבורי) הגענו להרים אותה, לחזק אותה. אני מאמינה בה, אני מאמינה ביכולות שלה. היא ילדה חכמה ואמן שכל המחלה הזאת תיעלם לנו מהחיים".

לאחר מכן, פנתה הנערה ליהודית ושימי ואמרה: "יש לכם כזה לב. באמת. אתם מדהימים".

     

View this post on Instagram

           

A post shared by יהודית תבורי (@yudit_bouman)

בתיאור הפוסט, כתבה באומן: "נערה שסובלת מהפרעות אכילה ביקשה את נוכחותי, לשתף, לספר על מה שעברתי עם קארין. עודדתי אותה להציל את עצמה מתהום ענק, כי היא זאת שצריכה לרצות ואנחנו התומכים. הגעתי עד המושב ונתתי לה את סיפורי האישי וכמה זה חשוב להיות ולהילחם על עצמה. מודעות למחלה שלא כל כך מוכרת להרבה אנשים".

כזכור, יהודית תמכה לאורך הדרך במאבק העיקש של בתה, הדוגמנית קארין באומן ז"ל במחלת האנורקסיה. באומן בת ה-35 אושפזה במחלקת טיפול נמרץ בביה"ח איכילוב לאחר סיבוך בכליות שנגרם כתוצאה מהמחלה. 

במהלך השנים, קארין באומן ז"ל הפכה לסמל במאבק נגד המחלה. בראיון שהעניקה בעבר למגזין "שישבת" של "ישראל היום" היא סיפרה: "בהתחלה זה היה דיאטות בריאות, שכמעט כל אישה עשתה לפחות פעם אחת בחיים. אחר כך עברתי לצומות, לרשימות של קלוריות. הפעם הראשונה שהקאתי הייתה בחזרות לתחרות 'נערת השנה', כשהייתי כמעט בת 17. רציתי להגיע כמה שיותר רזה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר