"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"הוא מאוד חלש, להתפלל לרפואתו": דאגה ממצבו הבריאותי של הרב דרוקמן
זקן רבני הציונות הדתית, בן 90, חלה בקורונה בפעם השנייה ומצבו קשה אך יציב • חתנו: "צריך לצעוק שאנחנו רוצים אותו כאן"
המונים מלווים את דרוקמן בדרכו האחרונה (ארכיון) | צילום: לירון מולדובן

"הוא מאוד חלש, להתפלל לרפואתו": דאגה ממצבו הבריאותי של הרב דרוקמן

זקן רבני הציונות הדתית, בן 90, חלה בקורונה בפעם השנייה ומצבו קשה אך יציב • חתנו: "צריך לצעוק שאנחנו רוצים אותו כאן"

חנן גרינווד
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

במגזר הדתי מודאגים ממצבו של זקן רבני הציונות הדתית, הרב חיים דרוקמן בן ה-90, אשר נמצא חיובי לנגיף הקורונה בסוף השבוע האחרון.

הרב עוזי ביננפלד, חתנו של הרב דרוקמן, אמר כי לא חל שינוי במצבו מאז אתמול.לדבריו, "הוא מאוד חלש, ישן בעיקר. צריך תפילות לרפואתו. צריך לצעוק שאנחנו רוצים אותו כאן. "יומיים לפני הפיגוע שבו היה מעורב הרב דרוקמן הוא פגש אדמו"ר. האדמו"ר לחץ לו את היד במשך זמן רב ואמר 'אנחנו צריכים אותך פה'. זו התפילה שצריך להעביר כעת".

ממרכז ישיבות בני עקיבא נמסר: "הרב נמצא בביתו ומטופל על ידי צוות הרופאים המלווים אותו בשגרה ובחירום. הטיפול כולל מתן חמצן, נוזלים ותרופות שונות בהמלצת הרופאים לטיפול בקורונה. על פי הרופאים המטפלים ברב, הרב מוגדר במצב קשה ויציב, מצב זהה שהרב נמצא בו החל מיום שבת בבוקר. הציבור מתבקש להרבות בתפילה".

בימים אלו הרב משמש בתפקידים משמעותיים במגזר הדתי, וביניהם יו"ר איגוד ישיבות ההסדר, יו"ר מרכז ישיבות ואולפנות בני עקיבא וראש ישיבת אור עציון.

זקן רבני הציונות הדתית. הרב דרוקמן, צילום: ללא

זקן רבני הציונות הדתית הרבהתראיין לאחרונה ל"ישראל היום", ופרס את משנתו בנושאים שונים. בין היתר אמר: "אני מצפה שיאפשרו ליהודים להתיישב בכל מקום שאפשר, ובוודאי להחיל ריבונות. ההתיישבות היא עניין מוגבר, ולא יכול להיות שיש מקומות בארץ ישראל ששונים ממקומות אחרים. הארץ הזו היא ארץ ישראל, ובארץ ישראל יכולים יהודים להתיישב בכל מקום".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...