"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
זינוק במספר העולים להר הבית ב-2024: "לא רחוק היום שנגיע ל-100 אלף"
כ-500 יהודים עוכבו או נעצרו בהר הבית במהלך 2024, לעומת 317 יהודים בשנה שעברה • מנכ''ל ארגון ''בידינו'': ''עם ישראל מצביע ברגליים"
יהודים בהר הבית לרגל יום ירושלים. צילום: באדיבות "בידינו - למען הר הבית"
פרסום ראשון

זינוק במספר העולים להר הבית ב-2024: "לא רחוק היום שנגיע ל-100 אלף"

כ-500 יהודים עוכבו או נעצרו בהר הבית במהלך 2024, לעומת 317 יהודים בשנה שעברה • מנכ''ל ארגון ''בידינו'': ''עם ישראל מצביע ברגליים"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

זינוק של 13% במספר העולים להר הבית בשנת 2024: 58 אלף יהודים עלו להר השנה, לעומת השיא הקודם שנרשם ב-2022 - 51,483. כך עולה מסיכומי ארגון "בידינו".

עוד עולה כי כ-500 יהודים עוכבו או נעצרו בהר הבית במהלך 2024, לעומת 317 יהודים בשנת 2023 ו-141 בשנת 2022. יותר מ-100 יהודים הורחקו מהר הבית במהלך 2024 בהליך מינהלי, לעומת 85 בשנת 2023 ו-52 בשנת 2022.

עוד עולה כי עלייה של 45% במספר העולים בחודש כסלו, אז עלו להר הבית 4,915 יהודים, כאשר השיא הקודם היה בשנת תשפ"ב לפני שלוש שנים, אז עלו במהלך חודש כסלו 3,379 יהודים.

תום ניסני, מנכ''ל ארגון ''בידינו'', סיכם: ''עם ישראל מצביע ברגליים. לא רחוק היום שנראה 100 אלף יהודים עולים להר. מרגש לראות את השינוי שמתרחש בשנים האחרונות, כנגד כל הסיכויים ומול התעמרות משטרתית. נמשיך לפעול ללא מורא עד שהר הבית יקבל את מקומו הראוי בחברה הישראלית''.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו