"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סכנה לבריאות הציבור: כ-260 ק"ג בשר ועוף הושמדו באטליז בדרום

בביקורת פתע של משרד הבריאות ב"מעדני אליה" שבקריית מלאכי נמצאו ליקויים חמורים - שהובילו להחלטה להשמיד מוצרים רבים במקום • משרד הבריאות קורא לציבור הלקוחות שרכשו מוצרים שאינם מסומנים או שפג תוקפם במקום שלא לצרוך אותם

, עודכן
0השמעה
בשר (ארכיון). משרד הבריאות השמיד 260 ק"ג של מוצרי בשר ועוף בקריית מלאכי. צילום: יעקב בלומנטל

משרד הבריאות הודיע היום (ראשון) על השמדת כמות גדולה של מוצרי בשר בקר ועוף באטליז "מעדני אליה" הממוקם ברחוב רש"י 7 בקריית מלאכי. המוצרים הושמדו לאחר שנמצאו כלא ראויים למאכל אדם וכסכנה לבריאות הציבור.

ההחלטה על השמדת המוצרים התקבלה בעקבות ביקורת פתע משותפת שנערכה בשבוע שעבר על ידי נציגי משרד הבריאות והווטרינרית הרשותית במקום. במהלך הביקורת התגלו באטליז ליקויים תברואתיים חמורים, בהם: מוצרי בשר ללא תיעוד על מקורם, מוצרים פגי תוקף ומוצרים שנמכרו ללא סימון כחוק. בנוסף נמצא כי בעלי העסק ביצעו במקום פעולות ייצור והפשרת בשר ללא היתר ובתנאים ירודים.

בהוראת הווטרינרית המחוזית, הושמדו במקום כ-260 ק"ג של מוצרי בשר ועוף.

איטליז (ארכיון). משרד הבריאות הגיע לביקורת פתע ב"מעדני אליה" בקריית מלאכי - ומצא ליקויים חמורים, צילום: היאלי יעקבי-הנדלסמן

במשרד הבריאות קוראים לציבור הלקוחות שרכשו מוצרים שאינם מסומנים או שפג תוקפם באטליז "מעדני אליה" - לא לצרוך אותם, ולהשליך אותם לאשפה באופן מיידי. עוד נמסר מטעם המשרד כי לצורך קבלת מידע נוסף והנחיות לרכישת בשר בטוחה, ניתן לעיין במדריך שנמצא באתר משרד הבריאות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר