"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ארוחת גורמה לקיץ מפירות וירקות

הם עשירים בוויטמינים ומחזקים את המערכת החיסונית • בשילוב עם מוצרי הגלם הנכונים - כך תהפכו את הפירות והירקות לגורמה

,עודכן

לאחר חופשת הקורונה הכפויה והקילוגרמים העודפים שמרפדים אותנו בזכותה - לא קל כלל לחזור למשמעת ולתזונה נכונה. אך מתברר כי הקיץ מביא עימו הזדמנויות רבות לאוכל בריא ורענן במיוחד.

על כן, מה נפלא לגלות שכמה מפירות הקיץ הטעימים ביותר, כגון מנגו ואננס, עשירים בוויטמין C ויכולים להוות מקור נהדר לוויטמין הנחשק. ישנם אף מחקרים המצביעים על ויטמין C כלוחם בחזית נגד הקורונה.

אז אם כבר נלחמים, עדיף שזה יהיה מגובה בטרטר סלמון אקזוטי ומזין. וככיפת ברזל וכלורופיל אין כמו סלט קטניות מלא בכל טוב. שפע הירוק הזה מלא בפיגמנט שכה חשוב לגוף שלנו - וכמה טוב שהירוק הזה טעים כל כך.

ולקינוח רענן ומרענן, שילוב של פטל ישראלי עונתי העשיר בנוגדי חמצון ומלא בטעם מיוחד ומענג, ועימו גוג׳י ברי טרי מתוצרת הארץ, הישר מחוות הגוג׳י ברי אשר שוכנת לה בציפורי, והרי לנו ארטיק סופר פוד שהוא סופר קיצי.

טרטר ויטמין C

ל־4 מנות:

√ 400 גרם קוביות פילה דג סלמון נא

√ 1 מנגו קלוף וחתוך לקוביות קטנות

√ 1 כוס אננס טרי חתוך לקוביות קטנות

√ שפע עשבים קצוצים - כוסברה, בצל ירוק, נענע, שמיר

√ פרוסות צ׳ילי אדום

√ פרוסות פלפל ירוק חריף

√ שמן זית לפי הטעם

√ ליים סחוט לפי הטעם

√ 1/3 כוס רוטב פונזו קנוי (להשיג ברשתות השיווק)

√ מלח לפי הטעם

√ פלפל שחור גרוס לפי הטעם



אופן ההכנה:

מערבבים את כל מרכיבי הטרטר, מתבלים ומסדרים על צלחת הגשה ואוכלים מייד.

ארטיק גוג׳י בננה וקוקוס

ל־8 ארטיקים:

√ 1/2 כוס גוג׳י ברי טרי או יבש, מושקה במעט מים חמימים לריכוך

√ 1 בננה

√ 1/2 כוס פטל טרי או קפוא

√ 1/2 1 כוסות קרם קוקוס טבעי

אופן ההכנה:

טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון למחית אחידה וחלקה.

מעבירים לתבניות ארטיקים, נועצים מקל ארטיק ומקפיאים.

סלט ברזל וכלורופיל

ל־4 מנות:

√ 2 כוסות שעועית לבנה מבושלת עד לרכות (אפשר להשתמש בקפואה או מבושלת וארוזה)

√ 8 יח׳ ברוקומיני או 8 פרחי תרד

√ 1 כוס תרד טרי חתוך לרצועות

√ 2 ענפי סלרי קצוצים

√ 1 תפוח ירוק חתוך לקוביות קטנות

√ 1/2 כוס פיסטוקים קלויים וקצוצים

√ 4 שיני שום כתושות

√ שמן זית לפי הטעם

√ לימון סחוט לפי הטעם

לפסטו:

1/2 צרור פטרוזיליה - עלים בלבד

1/2 צרור בזיליקום - עלים בלבד

4 שיני שום

שמן לפי הצורך

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

מבשלים את הברוקומיני או פרחי התרד במי מלח רותחים. מבשלים ממש דקות ספורות בלבד, על מנת לשמור על הצבע.

טוחנים את מרכיבי הפסטו.

מערבבים את כל מרכיבי הסלט, מתבלים בפסטו, שמן זית ולימון, ומגישים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר