בשיתוף עמית אלעזר
אולי תופתעו לשמוע שאפשר להכין ריזוטו גם מקוסקוס - וזה ממש ממש פשוט. מה צריך ואיך מכינים? כל ההוראות - לפניכם.
המצרכים:
חצי חבילת קוסקוס מהיר וקל להכנה (אפשר ומומלץ קוסקוס של "קוסקוס מזון")
מיכל שמנת מתוקה
כוס וחצי חלב
60 גרם פרמזן (או צ'דר)
עגבנייה מרוסקת
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
- מרתיחים שמנת וכוס חלב, ושופכים יחד עם רסק העגבניות לקערה מתאימה למיקרוגל ובה הקוסקוס.
- מוסיפים את הגבינה המגוררת, מערבבים ומתבלים.
- מחממים במיקרוגל כ-2 דקות, מערבבים ומוסיפים עוד חצי כוס חלב.
- משרים ל-2 דקות נוספות עם מכסה סגור.
- להגשה מומלץ ביותר להוסיף המון גבינה, ותמיד אפשר גם עגבנייה סחוטה.
לעמוד האינסטגרם של עמית אלעזר היכנסו לכאן
לעמוד האינסטגרם של Israeli kitchen היכנסו לכאן
בשיתוף עמית אלעזר
