הילדים יטרפו: מתכון לפרגית וקוסקוס בתנור

גם בריא, גם סופר-טעים, גם קל להכנה: כך תכינו לילדים ארוחת צהריים דשנה, כיפית וקצת מתקתקה • צפו במתכון של רוני רוזנצוייג

עוף עם קוסקוס

בשיתוף רוני רוזנצוייג

קבלו מתכון שיעשה לילדים שלכם את ארוחת הצהריים כיפית וגם בריאה: מתכון לפרגית עם קוסקוס של רוני רוזנצויג - קל להכנה וטעים במיוחד. 

פרגיות וקוסקוס בתנור // צילום: רוני רוזנצוייג

החומרים:

למרינדה:
2 כפות שמן זית
5 כפות קטשופ
5 כפות דבש
2 שיני שום כתוש
2 כפות רוטב סויה

קילו פרגית

350 גרם קוסקוס מלא של חברת "קוסקוס מזון"

500 מ"ל מים רותחים

אופן ההכנה:

• מערבבים ביחד את חומרי המרינדה בקערה קטנה.

• משרים את הפרגית עם המרינדה כחצי שעה.

• שופכים לתבנית את הקוסקוס, מוסיפים מים רותחים ומערבבים היטב.

• מניחים את הפרגית על הקוסקוס ושופכים את שארית המרינדה על הקוסקוס.

• אופים ללא כיסוי כ-50 דקות בחום של 200 מעלות.

קוסקוס מזון,

רוני רוזנצוייג היא מהנדסת אלגוריתמים ביום ובשלנית ביתית בערב (וחברת נבחרת דף האינסטגרם "ישראלי קיטשן"). אוהבת לבשל ולאפות הכל מהכל, העיקר שיהיה טעים למשפחה ולילדים. על הקוסקוס של חברת "קוסקוס מזון" היא מספרת: "הוא קל ומהיר להכנה, טעים ובריא. הוא קיבל את המרינדה של הפרגית באהבה וספג אותו עד לרכות מושלמת. עובדה: הילדים טרפו הכל".

למתכונים נוספים של רוני רוזנצווייג - היכנסו לכאן.

בשיתוף רוני רוזנצוייג

כדאי להכיר