"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בלי שמרים, בלי התפחות: פיצה פטנט ב-25 דקות

בשביל הפיצה הזאת אתם לא צריכים טאבון ואפילו לא סבלנות - בצק קליל, רוטב עגבניות מוכן ותוך פחות מחצי שעה יש לכם פיצה לתפארת חמה מהתנור

,עודכן
0השמעה
פיצה ביתית זריזה ומושלמת. צילום: ליאת נעמי שירית

פעם ראיתי את האחיינית שלי טובלת פיצה בקוטג'. עכשיו, אני יודעת כמה ישראלים אוהבים את הקוטג' שלהם אבל פיצה וקוטג'?! היא אמרה שזה השילוב הכי מושלם שהולך לה בפה. אני כבר מזמן הפסקתי לתמוה, מה לי הקשישה עם טרנדים עכשוויים. אז זהו, שהיא צדקה. רק במקום לטבול את הפיצה בקוטג’, הכנסתי אותו לבצק. קבלו את הבצק הכי קל שתעשו - שתי דקות והוא קורה.

אתם יכולים להתפרע עם התוספות,צילום: ליאת נעמי שירית

כמה מילים לפני שמתחילים:

  • אפשר להחליף קוטג' ביוגורט, תכלס? יש לכם בצק יוגורט.
  • אתם יכולים להוסיף לבצק אילו תבלינים שבא לכם, אל תתביישו. כמו כן. אילו תוספות שבא לכם, הפיצה היא שלכם, שחקו איתה.
  • רוצים להחליף את הקמח בקמח ללא גלוטן? אין בעיה.
25 דקות ויש לכם פיצה למופת,צילום: ליאת נעמי שירית

פיצה קוטג' הכי זריזה

חומרים לבצק:

  • 1 כוס (140 גרם) קמח לבן
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 1/4 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית אורגנו יבש
  • 1/4 כפית שבבי צ'ילי
  • 1 כוס (200 גרם) קוטג'
  • 1-2 כפות שמן זית

לציפוי:

  • 1/3 כוס רוטב פיצה
  • 1 כוס גבינות מגוררות, לבחירתכם (אני השתמשתי בחצי כוס מוצרלה מגוררת ועוד חצי כוס גבינת צ'דר מגוררת)

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור לחום של 220 מעלות. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה. מניחים בצד.
  2. טוחנים במעבד מזון כוס קוטג' עד שמקבלים מרקם חלק של גבינת קוטג'. מניחים בצד.
  3. בקערה גדולה שמים את הקמח, אבקת האפייה, המלח, הסוכר והתבלינים. מערבבים היטב. מוסיפים את הקוטג' ומערבבים.
  4. מוסיפים שמן זית ומשתמשים בידיים כדי ליצור כדור בצק, ממשיכים ללוש, מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות וממשיכים ללוש.
  5. מעבירים את הכדור לנייר אפייה ומרדדים אותו לעיגול גדול (אפשר גם עם הידיים), הבצק יתפח במהלך האפייה אז רדדו לעובי דק.
  6. מברישים את הבצק במעט שמן זית, מעבירים אותו לתבנית אפייה ומכניסים לתנור למשך 10 דקות או עד שהקראסט נאפה ומקבל גוון זהוב.
  7. מוציאים את הפיצה מהתנור, מפזרים בצורה שווה את רוטב הפיצה - תשאירו קצת שוליים לפיצה. מפזרים את הגבינות מעל רוטב הפיצה ומכניסים לתנור לעוד 10-12 דקות או עד שהגבינות נמסות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר