כשהבת הסרבנית שלי אכלה קערה שלמה של פסטה עם רוטב, הבנתי שעליתי כאן על משהו, ששווה לחלוק עם הורים נוספים לילדים בררנים.
הרביולי מגיע מוכן בשקית ומתבשל כבר ברוטב, הסלק מגיע בוואקום ולכן אין צורך לבשל אותו ותוך עשר דקות יש לכם ארוחת ערב שאף ילד לא יוכל לעמוד בפניה.
רביולי ברוטב ורוד
מצרכים:
- קוביית חמאה + 1-2 כפות שמן זית
- 1 בצל קטן, חתוך לרצועות דקות
- 2 סלקים בינוניים או 1 גדול, משקית וואקום, חתוכים לקוביות
- 1 מיכל שמנת לבישול (250 גרם)
- מעט אגוז מוסקט
- מעט מלח
- 1 חבילה רביולי, איזה שאוהבים
- להגשה: פרמזן (אם רוצים)
אופן ההכנה:
- מחממים בסוטאז' את החמאה ושמן הזית.
- מטגנים קלות את פרוסות הבצל, עד שמתרכך.
- מוסיפים את קוביות הסלק והשמנת. מתבלים עם אגוז מוסקט ומלח, ונותנים לרוטב להצטמצם.
- בינתיים מבשלים את הרביולי במים רותחים, דקות ספורות, לפי הוראות היצרן. מסננים.
- מכניסים את הרביולי לרוטב, מערבבים עד שהרוטב עוטף את הפסטה.
- אפשר לגרד פרמזן מעל, ולהגיש.
