טבולה כרובית. צילום: באדיבות חלי ממן

פשוט קל ודל קלוריות: הסלט המושלם לערב פסח

חלי ממן, בעלת רשת תמיכה לאורח חיים בריא, משתפת אותנו במתכון לטבולה כרובית, סלט טעים שניתן לאכול ממנו כמה שרוצים, גם בפסח

[object Object]

טבולה כרובית

מצרכים ל-5 מנות:

  • 1 כרובית טרייה מופרדת לפרחים
  • 1 כוס נענע קצוצה
  • 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ דק
  • 2 כוסות פטרוזיליה קצוצה
  • מיץ מ-1 לימון
  • מלח
  • 1 כף שמן זית

אופן ההכנה:

  1. מניחים את פרחי הכרובית במעבד מזון, טוחנים עד שהכרובית מתפרקת לפירורים ונראית
    כמו בורגול. מעבירים לקערה.
  2. מוסיפים לקערה את עשבי התיבול הקצוצים.
  3. מתבלים במיץ לימון, מלח ושמן זית, ומערבבים היטב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו