טבולה כרובית. צילום: באדיבות חלי ממן פשוט קל ודל קלוריות: הסלט המושלם לערב פסח
חלי ממן, בעלת רשת תמיכה לאורח חיים בריא, משתפת אותנו במתכון לטבולה כרובית, סלט טעים שניתן לאכול ממנו כמה שרוצים, גם בפסח
, עודכן טבולה כרובית
מצרכים ל-5 מנות:
- 1 כרובית טרייה מופרדת לפרחים
- 1 כוס נענע קצוצה
- 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ דק
- 2 כוסות פטרוזיליה קצוצה
- מיץ מ-1 לימון
- מלח
- 1 כף שמן זית
אופן ההכנה:
- מניחים את פרחי הכרובית במעבד מזון, טוחנים עד שהכרובית מתפרקת לפירורים ונראית
כמו בורגול. מעבירים לקערה. - מוסיפים לקערה את עשבי התיבול הקצוצים.
- מתבלים במיץ לימון, מלח ושמן זית, ומערבבים היטב.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו