רז רהב מציג: קאמבק מחתרתי

כמעט שנה חלפה מאז נסגר במפתיע דוכן הכריכים המצליח "רזי ברווזי" • כעת מודיע השף המעוטר שעמד מאחוריו על חזרה בגרסה קצת שונה

כריך כרוב סגול של רזי ברווזי , צילום: חיים יוסף

כמעט שנה חלפה מאז הודיע במפתיע השף רז רהב (OCD) על סגירת דוכן הסנדוויצים הפופולארי שלו "רזי ברווזי", בתום שנה וחצי מוצלחות בהן היה בדרך להפוך למוסד תל אביב. כעת, החליט השף המעוטר להחיות מחדש את קונספט הכריכים הייחודי, אך באופן קצת שונה, במחתרת.

הדוכן המקורי מרחוב טשרניחובסקי בתל אביב אמנם לא יפתח, אבל במסעדת OCD של רהב יחלו בימים הקרובים, בין השעות 12:00 ל-16:00 ובמשלוחים בלבד, למכור היצע מצומצם של כריכים מתוך התפריט ומספר תפריטים. כל הכריכים ימכרו במחיר של כ-40 שקלים ואילו הקינוחים ב-20.

בגזרת הכריכים ניתן למצוא את כריך הכרוב סגול (כרוב סגול, סחוג חמאה חומה, צ'אטני אגסים, גבינת עיזים צעירה ועלי רוקט בלחם מחמצת דגנים), כריך המאק אנד צ'יז בגרסה הצמחונית והבשרית (מאק אנד ציז', סחוג חמאה חמאה, ציז' סוס, חלפיניו כבוש בלחם פן דה מי) וכריך העוף ותירס (סלט קולסאו עם תירס, שמיר ועוף מפורק, חרדל, איולי שום בלחם מחמצת דגנים). בגזרת הקינוחים נמצא בראוניז, עוגיות שוקולד צ'יפס ופחזניות תירס (פחזניות הממולאות בקרם תירס מתוק ופופקורן).

רז רהב // צילום: חיים יוסף
רז רהב // צילום: חיים יוסף

דוכן הסנדוויצ'ים, שנפתח במלון הבוטיק Saul ברחוב טשרניחובסקי בתל אביב, נפתח במרץ 2018 והפך ללהיט בקרב הסועדים התל אביבים כמעט באופן מיידי עם מגוון כריכים לבוקר ובצהריים, הכל מחומרים טריים ויקרים שהוכנו במקום. בהמשך, עם כניסת שירות המשלוחים של Wolt, הפכה הסנדוויצ'יה לאחד מיעדי הזמנות המשלוחים הפופולריים, זאת למרות שאת מרבית המנות הפופולריות כלל לא ניתן היה להזמין במשלוח.

רהב, שף צעיר, עדיין לא בן 30, התפרסם כשפתח את מסעדת OCD , מסעדה שכדי לאכול בה תצטרכו להזמין מקום חודשים מראש. לפני כשנתיים הוכתר כשף השנה של המדריך הצרפתי היוקרתי "גו מיו" והמסעדה זכתה בציון גבוה מאוד, וכך למעשה הפך משף אנונימי יחסית לאחד המפורסמים בישראל.

את המשלוחים של הכריכים ניתן להזמין דרך אפליקציית WOLT

את ההזמנות ניתן לבצע בין הימים ב' – ו'  בין השעות 12:00-16:00 או עד גמר המלאי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר