"היה שלום ותודה על הכרובים": רז רהב סוגר את ברווזי

השף המסקרן הודיע כי דוכן הסנדוויצ'ים המצליח בראשותו ייסגר ביום רביעי הקרוב: "עובדים על פרויקט חדש"

צילום: איתיאל ציון // "עובדים על פרויקט חדש". רז רהב

"תופעת הסגירות" של המסעדות ודוכני האוכל בתל אביב נמשכת, והפעם עם השף רז רהב, שהודיע היום (שבת) בחשבון האינסטגרם שלו על סיום דרכו של דוכן הסנדוויצ'ים הפופולרי "רזי ברווזי", אותו הוא מנהל בשנה וחצי האחרונות. 

רהב, שף צעיר, בסך הכל בן 28, התפרסם כשפתח את מסעדת OCD , מסעדה שכדי לאכול בה תצטרכו להזמין מקום חודשים מראש. בשנה שעברה הוכתר רהב כשף השנה של המדריך הצרפתי היוקרתי "רוביו" והמסעדה זכתה בציון גבוה מאוד, וכך למעשה הפך משף אנונימי יחסית לאחד המפורסמים בישראל.

דוכן הסנדוויצ'ים, שנפתח במלון הבוטיק Saul ברחוב טשרניחובסקי בתל אביב, נפתח במרץ 2018 והפך ללהיט בקרב הסועדים התל אביבים כמעט באופן מיידי עם מגוון כריכים לבוקר ובצהריים, הכל מחומרים טריים ויקרים שהוכנו במקום. בהמשך, עם כניסת שירות המשלוחים של Wolt, הפכה הסנדוויצ'יה לאחד מיעדי הזמנות המשלוחים הפופולריים, זאת למרות שאת מרבית המנות הפופולריות כלל לא ניתן היה להזמין במשלוח.

המסעדה תישאר פתוחה עד יום רביעי הקרוב ומיד לאחר מכן תיסגר לקהל הרחב אך תישאר פתוחה למשך מספר שבועות עבור אורחי המלון בלבד. 

"אני לא באמת יודע איך לגשת לזה, או איך להגיד בצורה הנכונה", נפרד רהב בחשבון האינסטגרם שלו. "לא בגלל שזה בלתי נתפס או נורא ואיום, להיפך, בגלל שזו החלטה שקיבלנו בחיוך, בשמחה ומתוך הבנה שזה עוד שלב בחיינו המקצועיים כייזמים. נקודת מפנה שצריכים לעבור, שלב בו צריך להחליט אם ממשיכים בחיים כמו שאנו מכירים אותם או עושים החלטות קשות בשביל להתפתח הלאה".

"אלינור רוזוולט אמרה "עשה לפחות דבר אחד שמפחיד אותך מדי יום", לפעמים אלו דברים מבאסים אך אמיצים. בסוף החודש נסגור את ברווזי.  אפשר היה להאשים "שקשה כאן בתעשייה" או משפטים דומים אחרים, אבל זה לא המצב. לפעמים צריך ללמוד לשחרר ובחרנו לסגור את הדלת בשביל להתפתח מקצועית. להתפנות לפרוייקט חדש שאנחנו עובדים עליו ולהמשיך ולעבוד וליצור בבית ב-OCD".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר