"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
זה לא כל כך פשוט להיות כאן ילד
אבל הפעם, מסיבות טובות • ביקרנו את השף ניר מסיקה שחזר מניו יורק וטעמנו את ארוחות הילדים החדשות והמסקרנות שהוא מציע במשלוח • צפו
מחכה בסבלנות לפתיחת המסעדות ובינתיים מכין אוכל לילדים. ניר מסיקה // צילום: אסף קרלה // מחכה בסבלנות לפתיחת המסעדות ובינתיים מכין אוכל לילדים. ניר מסיקה

זה לא כל כך פשוט להיות כאן ילד

אבל הפעם, מסיבות טובות • ביקרנו את השף ניר מסיקה שחזר מניו יורק וטעמנו את ארוחות הילדים החדשות והמסקרנות שהוא מציע במשלוח • צפו

מאיה דרין
, עודכן

כשבתו רומי בת השנה וחצי ישבה לראשונה על כיסא התינוקות הגבוה כדי לסעוד לבה במחית גזר כתומה ותפלה ככל התינוקות, היא קיבלה, למרבה הפתעתה, צלחת שף מסוגננת ומהוקצעת. ככה זה כשאת הבת של השף ניר מסיקה.

השף שחזר מניו יורק להכין אוכל לילדים // צילום: משה בן שמחון

את הצלחות המרהיבות שליהטט מדי יום ללקוחה הכי חשובה שלו שיתף באינסטגרם והתגובות הסוערות לא איחרו להגיע. כולם ביקשו להיות בייבי רומי ולו לרגע.

מסיקה, למי שלא יודע, עזב את ניו יורק בתום תשע שנות פעילות ענפות ומוצלחות ועם פרוץ הקורונה חזר לארץ הקודש. כמובן שלא כך הוא תכנן את חזרתו המיוחלת, אך השם הצעיר והנמרץ לא שקט על השמרים ומצא את האתגר בבית במקום במסעדה. אחלה סידור זמני.

לא משנה בני כמה אתם, תנסו את זה // צילום: אסף קרלה
לא משנה בני כמה אתם, תנסו את זה // צילום: אסף קרלה

הקוריוז הקליל שמצא חן בעיני ליאת זוגתו, אימה של רומי, הפך ללהיט ובסופו של דבר גם למה שאתם רואים בוידאו מן הביקור שלנו אצלו במסעדה. התקשורת המקומית והבינלאומית התרשמה ממיזם "בייבי רומי", מסיקה מצדו החליט להעמיק בנושא וכך נולד לו פרויקט "Lunch Box" שהוא למעשה ארוחות ילדים מושקעות, מזינות, משמחות ועשויות יד אומן.

לעת עתה מתמקד מסיקה בתפריט המיועד לילדים גדולים, כאלה שזוללים, נוגסים וטורפים ה-כ-ל. בהמשך יתמקד במנות שף לתינוקות ומתישהו, כשיחזרו המסעדות, נזכה לחזות בפתיחה המיוחלת של מסעדת תמנע שלו.

מכיוון שמנות ילדים קרובות מאוד ללבי, שכן אני מגדלת לתפארת ארבעה לקוחות פוטנציאליים, ביקשתי לעצמי לטעום לעומק את האוכל המיועד לילדיי. אגב, כך אני ממליצה לכל הורה הנוהג להזמין מנות ילדים לטעום מדי פעם מה מציעים לילדכם במסעדות, בבתי הקפה ובמזללות. בטוחה כי לרוב תתרשמו לטובה אך מבטיחה כי גם נכונה לכם אכזבה מרה ומקוממת בחלק מהמקומות.

מחכה בסבלנות לפתיחת המסעדות ובינתיים מכין אוכל לילדים. ניר מסיקה // צילום: אסף קרלה
מחכה בסבלנות לפתיחת המסעדות ובינתיים מכין אוכל לילדים. ניר מסיקה // צילום: אסף קרלה

על כן, ארחיב ואהלל את מנות הילדים של מסיקה. אין בהן תיחכום, יש בהן הקפדה על חומרי הגלם ועל הפרטים הקטנים והנהדרים ההופכים את חווית הטעימה, גם זאת של הילדים, לטעימה ומהנה כל כך. לא זאת, אלא כל מבוגר חובב אוכל יזלול בתענוג רב את מנות הילדים של “Lunch Box”.

קחו לדוגמא את ניוקי תפוחי האדמה הקלאסי שעשוי לילדים באותה תשומת לב בה עמלים על הבצקיות הנפלאות בכל מסעדת שף, או את השניצל העסיסי שעשוי נתחי פרגית שמנמנים, מלווים בקטשופ סלק ללא תוספת סוכר. לא מספיק לכם? נסו את שניצל התירס ושלרוב זוכה לגירסה חנפנית וסתמית מקבל תחת ידיו של מסיקה תוספת כרישה מעודנת ההופכת את הביס לממכר, וממש לא משנה בני כמה אתם.

את לאנצ'בוקס ניתן להשיג דרך האפליקציות וולט, תן ביס ומשלוחה

טלפון ליצירת קשר: 0507017722

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...