"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לא מסעדה: המקום החדש והמפתיע שפותח אסף גרניט בפריז
השף אסף גרניט, בעל כוכב מישלן ובעליהן של כמה ממסעדות השף המדוברות בפריז, פונה לפרק חדש ומתוק בבירה הצרפתית • הפעם זו לא מסעדת יוקרה, אלא כתובת נגישה וקלילה יותר שכבר הכריזה על עצמה "בקרוב", והשם שבחר לה מרמז על משחק מילים עברי
אסף גרניט. צילום: אורן בן חקון

לא מסעדה: המקום החדש והמפתיע שפותח אסף גרניט בפריז

השף אסף גרניט, בעל כוכב מישלן ובעליהן של כמה ממסעדות השף המדוברות בפריז, פונה לפרק חדש ומתוק בבירה הצרפתית • הפעם זו לא מסעדת יוקרה, אלא כתובת נגישה וקלילה יותר שכבר הכריזה על עצמה "בקרוב", והשם שבחר לה מרמז על משחק מילים עברי

אופיר רבינוביץ'
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

השף אסף גרניט מוסיף עוד כותרת לקורות החיים העמוסים שלו, והפעם מתוקה. גרניט, מבכירי השפים הישראליםובעל כוכב מישלן שכבר מחזיק כמה ממסעדות השף המדוברות בפריז, עומד לפתוח בעיר גלידרייה חדשה בשם Licouk, שהוכרזה בינתיים במצב "בקרוב".

השם עצמו הוא כבר חצי מהסיפור. Licouk נשמע בדיוק כמו המילה העברית "ליקוק", משחק מילים מתבקש לגלידרייה, ובאותו קו הומוריסטי שכבר מוכר משמות המסעדות שלו בפריז כמו "שבור", "בלאגן" ו"טקס". בתמונות הראשונות שנחשפו נראה מבחר גלידות וסורבה בגוונים שונים, מוגשים בכוסות בגווני פסטל עם כפיות עץ.

הגלידרייה החדשה של אסף גרניט בפריז, צילום: צילום מסך, הסטורי של אסף גרניט

6 כוכבי מישלן במצטבר

מאחורי המהלך עומד אחד מסיפורי ההצלחה הקולינריים הישראליים הגדולים בחו"ל. גרניט עשה היסטוריה בינואר 2021, כשזכה בכוכב מישלן ראשון על מסעדת שבור בפריז, הכוכב הראשון אי פעם למסעדה בבעלות ישראלית בצרפת. מאז שבור שומרת על הכוכב שש שנים ברציפות, ולפי הדיווחיםגרניט מחזיק כיום בשישה כוכבי מישלן במצטבר עבור מסעדותיו.

הגלידרייה מצטרפת לאימפריה שגרניט וקבוצת מחניודה, בראשות השף ושותפו אורי נבון, בנו בבירה הצרפתית, הכוללת בין היתר את שבור, בלאגן, טקס ובאבא. בעוד שהמסעדות הללו הן חוויית יוקרה, גלידרייה היא בשורה נגישה, קלילה ומתוקה יותר, מהסוג שכל תייר ישראלי שעובר בפריז יוכל לעצור בה בדרך.

אסף גרניט, צילום: גיא כושי ויריב פיין
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...