"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מאפיה איטלקית: התביעה המפתיעה נגד נס וסטילה
הצמד המצליח מככב בסרטון רשת נוסף של מילקי, כשהפעם הם נתקלים באורח לא צפוי • מה עומד מאחורי הטעם החדש והמסקרן ואיך טל מוסרי קשור לכל העניין?
נס וסטילה. צילום: קוקו

מאפיה איטלקית: התביעה המפתיעה נגד נס וסטילה

הצמד המצליח מככב בסרטון רשת נוסף של מילקי, כשהפעם הם נתקלים באורח לא צפוי • מה עומד מאחורי הטעם החדש והמסקרן ואיך טל מוסרי קשור לכל העניין?

מערכת אוכל היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אנחנו רגילים לראות את נס וסטילה על הבמה, אבל השניים מככבים בסרטונים רשת של שטראוס ובסרטון חדש, שנוצר לרגל השקתמילקי TRIO טירמיסו, השניים מסתבכים עם טל מוסרי, שמוזכר בשיר האחרון שלהם "מי כמוני".

בסרטון החדש, נס וסטילה משוחחים על התגובות לשירים שלהם ועל האזכורים לטל מוסרי - עד שדפיקה בדלת משנה את האווירה. מוסרי מופיע כשבידו קלסר הנושא את הכותרת "כתב תביעה", ומצליח לרגע להלחיץ את הצמד. אלא שמהר מאוד מתברר שלא מדובר בתביעה אמיתית, אלא דווקא בבקשה להמשיך לככב בעוד שירים ובשיתופי הפעולה שלהם - ובעיקר להמשיך להנות איתם ממילקי טירמיסו.

הטעם חדש בסדרת מילקי TRIO יוצר בהשראת אחד הקינוחים המדוברים בכל הזמנים. המעדן החדש כולל שלוש שכבות של פודינג בטעם קפה ובישקוטי, מוס בטעם קרם מסקרפונה וקצפת עם קקאו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...